Medicamente pentru limfom non-Hodgkin

Secțiunea: Chimioterapie
2 comentarii 1
1 Emil S
1 Emil S [2c]
06-02-2014, 15:11

Membru din 27-01-2014

Subiecte: 2

Comentarii: 2

Care ar fi cele mai noi si mai recomandate medicamente pentru limfoame non-Hodgkin foliculare, si de unde se pot procura? Mentionez ca medical de la hematologie a recomandat mai multe cicluri the chimoterapie dar nu a spus cu ce anume medicamente,
2 MARTON
2 MARTON [617c]
06-02-2014, 15:11

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 617

EMIL cand trebuie sa incepi sedintele de tratament? atunci cand mergi la doctorul curant il poti intreba fara sa se supere cat dureaza tratamentul care sunt sansele de rezolvare a problemei, ce alte variante mai sunt, care sunt efectele tratamentului CEREI UN NUMAR DE TELEFON pt a putea discuta cu el atunci cand vei avea efecte secundare dar ele nu sunt la toti pacientii, il poti intreba la ce simptome si aparitii sa fii atent pe timpul tratamentului SUNT INTREBARI NORMALE DIN PARTEA PACIENTULUI SI NU AR TREBUI SAL DERANJEZE o parte din aceste aspecte ar fi trebuit sa ti le explice el fara sa il intrebi tu.
Si eu fac chimio si daca doresti iti pot trimite pe mail un ghid al pacientului in tratamentul chimio radio si aceste tratamente.
Te astept cu un raspuns.
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp