marker tumoral Tg

Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
3 comentarii 1
1 mariat
1 mariat [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

buna ziua!
as dori sa stiu daca valoarea unui marker tumoral, in cazul meu Tg, poate fi unfluentata de vreun virus: de exemplu o raceala, punga puroi masea , virusul varicela?!?!?

multumesc!
2 68cris
2 68cris [3c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 3

draga maria ,mq tumoral reprezinta nr.de celule canceroase active din organism , asa ca in mod direct o infectie mare in organism poate influenta marirea lui pt ca imunitatea organismului scade organismul nu se mai poate apara la capacitate max. iar celulele se pot inmulti
3 mariat
3 mariat [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

multumesc de raspuns!
dar atunci, daca nu as avea nici o infectie, si tg=o...asta inseamna ca nu sunt celule canceroase?
adica, vreau sa zic ...daca esti intr-o stare de sanatate buna, fara raceli, sau fara varicela si tg=o, iar daca esti racit sau ai varicela si tg=13....e relevant acest tg?!?!sau ar trebui repetat inainte si dupa tratarea virusilor!?!?
multumesc!
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp