LLC si Cancer gastric

Secțiunea: Cancerul de stomac (gastric)
6 comentarii 1
1 Elena Popovici
28-01-2013, 15:27

Membru din 28-01-2013

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Sotul meu are LLC si pe cind faceam chimioterapie a vomat mult chiar pe parcursul intrgii luni , dupa 2 sedinte de chimio .... leucocitele s-au restabilit la 6200 6500 . Dupa sedinta a cincea am mers la endoscopie unde sa gasit o tumoara si de acolo direct la operatie de stomac . Cind a fost deschis sa constatat ca avea mai mult decit stenoza gastrica sau ulcer gastric asa cum iesise la analiza histopatologica si medicul a scos tot stomacul si colicistul care era plin de pietre fara sa fie afectate celalalte organe , au fost recoltate probe si acum facem chimioterapie , deja am facut o sedinta de tratament PCT administrindu-se prima serie tip FEP PEV zl-3 cu toleranta digestiva gl sub protectie antiemetica , si sa administrat mabthera 1000mg ( inductie pentru LLC ) Este luoat in evidenta oncologica cu adenocarcinom gastric st lll operat , leucemie limfatica cronica .Acum se simte rau dupa ce incepuse la 3 saptamini de la operatie sa-si revina .Are tensiune mica , sub 10 si inainte facea tratament cu tertensiv fiind considerat hipertensiv . Am sistat tertensivul si in continuare are tensiune mica , se pare ca a fost si putin racit , are dureri abdominale , durei de oase si musculare . Am fost la oncolog si i-a dat un tratament cu Cuminol , paracetamol si agocalmin. Acum e ceva mai bine dar acuza dureri in continuare azi fiind a cincea zi dupa chimioterapie . Nu stiu daca fac bine insa am inceput sa-i dau citeva produse naturale de la Calivita. ( Noni lichid , Culivit si Q10 subligual ). Acum intrebarea mea este ce sanse de recuperare are fiind st lll si facind tratamentul complet . Sper sa primesc un raspuns la aceasta intrebare chiar daca nu e asa cum mi-asi dori . Daca mai e cineva in aceasta situatie as vrea sa ia legatura cu mine . Sa nu uit eu insami am fost operata de cancer mamar si am facut tratament , acum sint bine au trecut deja 6 ani .
2 Loritta
2 Loritta [9c]
12-11-2009, 10:41

Membru din 21-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Buna ziua,

Asa cum i-am raspuns si Loriandrei, exista un produs care NU TREBUIE SA LIPSEASCA din tratamentul si dieta unui bolnav de cancer.
Acest produs se numeste Immunocal si este brevetat cu licente anti cancer si tratament impotriva virusului HIV.
Voi lua cu copy si paste ce am postat deja in subictul ei.

Un dintre prioritatile dvs este sa-i ridicati sotuluidvs nivelul de glutation intracelular. Pentru a obtine concentratii optime de glutation, exista un supliment natural care a obtinut International ANTI-CANCER Medical Patents, practic singurul produs eficient in optimizarea nivelului de glutation. Immuocal este o sursa naturala de cisteina, un precursor al glutationului.

Glutationul, denumit si "proteina vietii", este o tri-peptida care contine aminoacizii cisteina, glicina si acid glutamic. Dintre acesti 3 componenti ai glutationului, cisteina este cel mai greu de introdus in organism, intrucat ea provine din consumul anumitor alimente neprocesate cum ar fi laptele neprocesat, oua crude, carne curda, lucru impractic in societatea moderna.

Glutationul are functie de coenzima in numeroase reactii de oxidoreducere. Acesta foloseste ca antioxidant, reactionand cu agentii oxidanti potential periculosi, oxidandu-i. Acest lucru este important in functionarea normala a proteinelor, hemoglobinei, lipidelor membranare. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu longevitatea.

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

Efectele benefice ale glutationului sunt:
- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor în exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase
- reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice
- protejeaza împotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si îi transforma din substante liposolubile în componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
- stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
- antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti ai organismului; este numit "antioxidantul miraculos"; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major în patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive;
- protejeaza împotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
- protejeaza împotriva leziunilor din sindromul de ischemie - reperfuzie
- imunomodulator- puternic antiviral în infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare împotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
- adjuvant în tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
- benefic în tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
- reduce formarea placilor ateromatoase în hipercolesterolemie
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei în diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
- protejeaza împotriva hipoacuziei produsa de traume sonore
- adjuvant în stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta în greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
- creste performantele atletice
- dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
- reduce dependenta de droguri si de alcool

Incepand sa-i administrati Immunocal in mod regulat, veti creste rezistenta organismului prin stimularea imunitatii, veti creste in mod natural nivelul de glutation in organismul lui, acesta putand sa lupte natural cu boala. Immunocal poate fi administrat inclusiv in perioadele de chemoterapie, intrucat optimizarea nivelului de glutation in aceste perioade este extrem de importanta pentru mentinerea organismului puternic. Immunocal minimalizeaza efectele toxice ale tratamentului citostatic, lucrand impreuna cu acesta la distrugerea cancerului.

Immunocal detine recunoastere medicala in Canada, SUA, Australia si alte 70 de tari care au recunoscut valoarea acestui produs. El este listat in Physicians"™ Desk Reference ("PDR" U.S.A.) si in Compendium of Pharmaceutical Specialties ("CPS" Canada). In SUA, Immunocal este subventionat de companiile nationale de asigurari MEDICARE si MEDICAID.

-------------------------

Cercetarile clinice au demonstrat niveluri extrem de scazute de glutation in organismul pacientilor cu cancer si infectie cu virusul HIV. Optimizarea nivelului de glutation va aduce reale benificii pentru organismul sotului dvs, iar leucemia este una dintre formele de cancer pe care Immunocal le-a tratat.

------

Pentru orice alte informatii suplimentare, sunt aici sa va raspund.

Sanatate multa!
3 Elena Popovici
12-11-2009, 14:44

Membru din 28-01-2013

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Buna ziua Lorita
iti multumesc pentru sfaturi , o sa incerc si asta . Acum leucocitele s-au rezolvat insa urmeaza partea cea mai grea in tratamentul cancerului gastric care asa cum am spus a fost depistat in st lll si operat .acum eu sper sa nu fi plecat celule bolnave in alta parte . Toate organele sint in regula , nu se vad metastaze dar inca are durei abdominale dupa operatie si se pare ca sint mai accentuate dupa prima sedinta de chimio , apoi durerile de oase . sper doar sa reziste la chimioterapie pentru ca a slabit foarte mult dupa operatie si inainte . Analizele au fost foarte bune exceptind lipidele ceea ce e normal in situatia lui .
4 Loritta
4 Loritta [9c]
12-11-2009, 19:25

Membru din 21-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Buna Elena,

Immunocal il va ajuta in plus sa se recupereze mai usor dupa interventia chirurgicala, prin regenerarea celulelor si a sistemului imunitar. Medicii recomanda administrarea de Immunocal inclusiv in zilele in care are sedintele de chemoterapie, va face ca efectele toxice ale acestora sa fie reduse, organismul va fi mai puternic, isi va reveni mult mai repede, nivelul de energie va fi considerabil crescut. Faptul ca analizele i-au iesit bine este incurajator. Sper sa luati decizia cea mai buna pentru sotul dvs.
5 sariadna
5 sariadna [3c]
28-01-2013, 15:00

Membru din 28-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 3

buna ziua,
tocmai ce am primit rezultatul de la institutul victor babes (IMUNOHISTOCHIMIC) care spune urmatoarele:
mic limfoganglion cu structura stearsa prin prezenta parafoliculara si difuza a unei proliferari limfoide polimorfe alcatuita predominant din celule de talie mica de tip limfocitic, limfoplasmotic si plasmotic relativ frecvente( ~10%) celule de talie mare de tip imunoblastic dispersate si in mici grupuri.
L26/CD20 pozitiv difuz in tumora; Kappa pozitiv in foarte frecvente; Lambda pozitiv in izolate; Kappa/lamda~10/1(clonal); CD23 negativ; CD30 negativ; Bcl6 negativ; CD15 pozitiv izolate granulocite; CD25 pozitiv in rare limfocite mici reactive; CD10 negativ, CD3 pozitiv in rare limfocite mici reactive.
Aspectul histopatologic si testele IHC sunt compatibile cu limfom maligh nonhodgkin difuz cu celula mica B limfoplasmocitic. De corelat cu datele clinice de laborator( inclusiv prezenta componentului monoclonal)

Rugamintea mea este urmatoarea: sa mi se spuna si mie in ce statiu este si ce inseamna fiecare combinti de cifre si litere, cat de grav este. am nevoie de o parere pentru ca am programare abia la jumatatea lui februarie la medicul oncolog deoarece sunt din buzau si sunt numai 2 medici. va roc sa ma luminati putin pana ajung cu rezul la oncolog. Este vorba de tatal meu in varsta de 57 ani caruia in urma unei operatii i-au fost descoperiti 2 ganglioni limfatici mezenterici si s-a practicat ileo-transverso-anastomoza, cu extirparea metastazei si examen in ligamentul gastrto-colic.
6 RaulDuke
6 RaulDuke [7763c]
28-01-2013, 15:27

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

cel mai bine este sa postezi pe sectiunea acestui forum destinata BOLILOR HEMATOLOGICE, dintre care face parte si limfomul tatalui tau. stadiul nu este dat de biopsia ganglionara ci de un examen imagistic care arata cam pe unde sunt ganglioni + de simptomatologie; alti factori de prognostic sunt reprezentati de diverse alte analize + cum se simte. `

posteaza, te rog, pe o sectiune sau macar pe un thread cu subiect hematologic, caci vei avea mai multe sanse de a gasi ajutor.
Răspunde la topic
6 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp