limfom hodgkin.. de unde sa imi iau tratament?

Secțiunea: Limfom Hodgkin
2 comentarii 1
1 marianaa
1 marianaa [0c]
06-01-2010, 01:10

Membru din 06-01-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua,
Ma numesc Mariana, sunt din iasi si sotul meu a fost diagnosticat in urma cu o luna cu aceasta boala. Problema acuta cu care ma confrunt este lipsa medicamentelor pt a putea fi inceput tratamentul care a fost recomandat, respectiv Dacarbazina si Vinblastina. Imi poate recomanda cineva o sursa sau un loc de unde am putea face rost de acestea?
De la spital ni s-a spus ca se gasesc doar in strainatate, dar am fi recunoscatori daca ne-ar putea cineva ajuta in sensul asta, macar pentru prima cura.
Va multumim!
2 radicus
2 radicus [411c]
06-01-2010, 01:10

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

incearca sa suni si sa afli informatii de la IOCN (oncologie Cluj) sau IOB (Bucuresti). Teoretic la aceste institute se gasesc majoritatea medicamentelor. Daca nu au nici acolo atunci nu stiu alta sursa din pacate...
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp