Limfom?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
1 comentarii 1
1 Alfaman
1 Alfaman [0c]
17-12-2018, 20:31

Membru din 17-12-2018

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna. Dupa cateva luni in care mi-au tot fost depistati ganglioni inflamati, se pare ca e o adenopatie generalizata: cervicali, supraclaviculari, axilari, inghinali. Cand si cand, ganglionii respectivi devin si durerosi.
Am facut control la Hematologie, de 2-3 ori, ecografie de parti moi, toti ganglionii cu aspect inflamator cronic, dimensiunea maxima 0.9 cm, aplatizati.
Hemoleucograma normala, usor scazute limfocitele la 19,2%. Proteina C reactiva 0.01. Vsh ok.
De 2-3 saptamani, insa, simt si o durere surda, parca ma "tine" cum se spune popular in piept in stanga sternului si uneori disconfort la inghitirea salivei.
De asemenea dispneea e destul de prezenta.
O repetare a analizelor de sange arata o scadere a limfocitelor la 15.3% si o crestere semnificativa a proteinei C reactiva la 2.16.

Se poate trage un inceput de concluzie din acestea pana la efectuarea unei investigatii imagistice? Se regaseste cineva in aceste "simptome"?

Va multumesc!
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp