interpretare mamografie... va rog raspuns urgent de la un medic

Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
1 comentarii 1
1 Alice-bv
1 Alice-bv [1c]
27-06-2009, 14:27

Membru din 03-06-2010

Subiecte: 3

Comentarii: 1

Am 32 de ani inca nu am copii si iau anticonceptionale de doi ani....am facut mamografia pentru ca ma dor sanii inainte de ciclu. Nu am istoric de cancer mamar in familie. Iata rezultatul mamografiei:
Sani densi de tip bI rads IV fara suropacitati de alura suspecta fara zone de distorsiuni arhitecturale. structuri fibro glandulare dense simetrice fara microcalcificari patologice fara formatiuni tumorale individualizabile. prelungiri axiale fara particularitati. Intrebare: desi rezultatul pare fara probleme deosebite sanii sunt clasificati bI rads IV....ce insemna asta se refera doar la densitatea sanilor sau arata un factor de risc crescut Multumesc mult pentru raspuns.
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp