Interpretare buletin histopatologic

Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
1 comentarii 1
1 Camelia Gheorghe
15-06-2022, 23:44

Membru din 15-06-2022

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Descriere microscopica:Pe fragmentele analizate se observa proliferare tumorala mezenchimala benigna cu pattern de creștere nodular/solid,localizata strict intradermic,formata din celule de talie medie și mare,uninucleate,fusiforme,cu nucleici alungiti și usor rotunjiti apical și cu citoplasma ușor acidofila.
Unele celule tumorale prezinta mici vacuole paranucleare. Celulele tumorale se organizeaza în fascicule de diverse dimensiuni ce se intersecteaza în diferite incidente. Unele fascicule tumorale delimiteaza spatii vasculare cu pereti ingrosati si hialinizati.La periferia formatiunii tumorale se remarca fragmente de pereti vasculari cu sclero-hialinizari distrofie.
Diagnostic:ANGIOLEIOMIOM CUTANAT
Întrebarea mea este:sunt probleme cu rezultatele sau trebuie sa stau linistita pana voi putea vorbi cu chirurgul care a trimis piesa la analiza?
BIU
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp