Interpretare biopsie san

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii 1
1 marianaZ
1 marianaZ [0c]
05-06-2023, 13:44

Membru din 05-06-2023

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Diagnostic de tesut mamar cu arii de carcinom ductal "in situ"er pozitiv cu grad nuclear scazut , intermediar, inalt, patern arhitectural micropapilar , ci briform si solid, cu arii de comedonecroze si relativ frecvente microcalcificari intraluminal-categoria bc - nhsbsp.
Ck5/6 pozitiv in celulue micropiletate periductale si pozitiv zonal in celule ductale di si structuri ductale consevate.
Ki 67 pozitiv aprox 8% in celeule din proliferarea intraductala.

Va rog mult sa-mi explicati si mie acest diagnostic!

Multumesc,
2 MoniqueM
2 MoniqueM [9c]
06-09-2023, 17:35

Membru din 02-08-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Buna ziua, domnule doctor!

Bunica mea in varsta de 74 de ani, in urma efecturaii unor analize de rutina, a decoperit un VSH f mare, 80. Toate celelalte analize sunt in limite normale. In trecut ea a fost declarata pozitiva la bacteria Pylori. Am efectuat si acum testul pentru aceasta bacterie, rezultatul fiind unul negativ. Medicul de familie i-a prescris 2 antibiotice, cu mentiunea ca trebuie sa repete VSH ul peste o luna. Bunica nu are o stare generala tocmai buna, nu are pofta de mancare, se simte fara putere, mai ales ca zilele trecute a cazut si se plange ca o doare un genunchi.
Ce ne recomandati sa facem? Ce ar indica un VSH asa de mare?

Multumesc!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp