in ce consta hidratarea inaintea chimioterapiei?

Secțiunea: Chimioterapie
5 comentarii 1
1 nicoleta c
1 nicoleta c [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 2

Comentarii: 1

vreau sa va rog sa mi spuneti in ce consta aceasta hidratare pentru ca eu nu am facut asa ceva si ma simt foarte rau dupa ce termin chimioterapia?
va multumesc
2 nicolle1
2 nicolle1 [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

aici toata lumea intreaba de diverse probleme medicale....dar raspunsurile lasa de dorit.
3 tina32
3 tina32 [3c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 3

draga nicoleta sa stii ca eu am facut chimioterapie 6 luni.Ate hidrata inseamna sa bei cel putin 2 litri de apa inainte cu o zi de chimioterapie,sa mananci foarte usor,eu dupa tratament ,in cele 4 zile cat imi era foarte rau luam OSETRON 2-3 PE ZI si LEXOTANIL ai grija sa nu depasesti 3 pe zi ca este foarte rau .daca vrei sa vb ---
4 tina32
4 tina32 [3c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 3

buna nicoleta.am vazut ca mi ai lasat mesaj off-line .imi cer scuze nu am avut timp sa intru pe mess de acasa si la serviciu nu mi merge messul.iti promit ca deseara am sa intru de acasa.multa sanatate iti doresc si incredere in Dumnezeu.
5 ioana.a
5 ioana.a [5c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 5

Am facut chimioterapie, iar ce iti spun este din propria experienta. In primul rand trebuie sa ai mare incredere in tine si in medicul care te trateaza! Nu ezita sa-l intrebi si cu siguranta te va ajuta cu imformatii pertinente. Urmeaza-i recomandarile chiar daca ti se pare imposibil. Eu am mancat 45 de zile numai orez fiert cu apa pentru ca aveam o diaree severa din cauza citostaticelor si a radiatiilor. A fost cumplit. . Am baut minim 2l apa plata din ziua in care mi-a spus sa fac acest lucru. Mi-a explicat ca apa ajuta rinichii sa functioneze normal si deci ajuta la eliminarea toxinelor acumulate. Dupa cura mi-a fost foarte rau! Mai rau ca niciodata! Mi-a spus sa am rabdare. Apoi, cam dupa o luna de la terminarea tratamentului am inceput sa ma simt mai bine. Si din zi in zi cate putin mai bine. Au trecut 3 ani si jumatate de-atunci! Multumesc lui DUMNEZEU si tuturor celor care au avut grija de mine! Acum ma simt bine iar analizele sunt bune. Te rog sa nu-ti pierzi speranta si increderea! Cu siguranta va fi si mai bine! Sanatate multa!
Răspunde la topic
5 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp