Histiocitom foarte inflamat si foarte dureros. E OK?

Secțiunea: Cancerul de piele (Melanom malign)
1 comentarii 1
1 carmenPETRO
1 carmenPETRO [0c]
29-08-2009, 22:52

Membru din 29-08-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua,

Aveam de multi ani un mic nodul de 6-7 mm infiltrat in piele, pe partea interioara a bratului. De prin iarna a inceput sa doara (nu direct el, ci la distanta, mai sus sau mai jos pe brat) sa devina proeminent, dur si lucios si sa se contracte la numai 3-4 mm. L-am ignorat, dar duminica trecuta, probabil ca urmare a unui dus prea fierbinte, m-am trezit cu o inflamatie de 3-4 cm in jurul lui, cu durere vie, mai ales la miscare si senzatie de arsura. Si starea generala uror alterata cu migrena si stare sub-febrila. M-am dus la dermatolog, dar acesta, dupa doar o scurta privire, a spus ca este un histiocitom si ca trebuie excizat, dar nu este o urgenta chirurgicala. M-a chemat prin septembrie. Pentru ca simptomele s-au accentuat si au inceput sa apara si alte puncte maronii in jurul sau, m-am dus la un alt doctor faimos. Acesta a spus ca histiocitoamele nu fac niciodata ce spun eu, a negat si inflamatia si punctele-satelit si mi-a spus sa stau linistita. Mi-a recomandat un unguent Fucicort.

Daca ar fi admis existenta edemului si a satelitilor si apoi mi-ar fi zis ca este OK, l-as fi crezut, dar asa, daca el a abordat tactica "nu te cred" , eu nu ma pot amagi ca mina nu este umflata si rosie si sa stau linistita, mai ales ca durerea si senzatia de arsura au devenit insuportabile.

Asa ca solicit parerea si a altor specialisti, sau a unor pacienti care au avut simptome similare, daca, avind acum o inflamatie de aprox 10 cm in jurul unui histiocitom precum si dureri si arsuri atit la miscare, cit si la atingere, pot sa stau linistita, sau macar sa astept cel putin inca doua saptmanini, pina se intoarce primul doctor din concediu. Va intreb si daca este posibil ca simptomele sa cedeze de la sine. Va multumesc pentru un raspuns.
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp