Glanda parotida

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii 1
1 chaperonerouge
28-06-2013, 19:47

Membru din 28-06-2013

Subiecte: 2

Comentarii: 1

Buna ziua!Acum un an mi-a aparut un ganglion langa ureche, pe partea cu obrazul, am fost la orl si mi-a zis ca o sa dispara cum a aparut.Acum insa mi-a mai aparut unul de dimensiunea unui bob de mazare.Am fost si am facut eco si mi-a zis urmatorul lucru:La nivelul gladei parotide, stg, preauricular se evidentiaza doua formatiuni tumorale cu structura de tip solid, net conturate, ovalare, cu d 9/5 si 22/11 mm structura hipoecogena cu accentuare US posterioara.
Formatiunea mare prezinta o zona de necroza centrala cu d 24 mm. Nu se evidentiaza imagini concludente pt.adenopatie laterocervicala. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:trebuie operata? nu exista tratament medicamentos pentru absorbtia lor? pot fi maligni dupa structura lor? va rog, ajutati-ma!!!!!!!! Va multumesc!
2 clara_p
2 clara_p [6c]
28-06-2013, 19:47

Membru din 08-09-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 6

Faceti analize pentru toxoplasma, toxocara, hiv.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp