Ganglion inghinal infectat

Secțiunea: Metastaze
1 comentarii 1
1 profesor
1 profesor [2c]
19-04-2015, 18:25

Membru din 07-05-2014

Subiecte: 4

Comentarii: 2

Buna ziua!

Sunt disperata si scriu aici in speranta ca unii dintre dvs va pricepeti sau ati trecut prin asta. Ii sunt recunoscatoare d-lui dr. RaulDuke pentru toate informatiile si sprijinul pe care mi le-a acordat in mod neconditionat si prompt.

Fratele meu, operat de cancer de piele, cu metastaze osoase, diabet, osteomielita, anemie severa, hipocalcemie, insuficienta renala acuta functionala (offf!) are un ganglion inghinal care a fost foarte inflamat, dureros, sub forma unui abces. A supurat un timp da,r azi-noapte, s-a spart si odata cu scoaterea compresei sterile, fratele meu a scos si o "punga de puroi" care era lipita de compresa. In locul acestui ganglion, a ramas o gaura destul de adanca, cu diametrul unui ban de 50 de bani.

Ce pot sa fac pentru el? I-am curatat rana si i-am dat cu betadina si Flamozil spray.

Ce credeti? A avansat cancerul la nivel limfatic si acest ganglion este de fapt o alta metastaza? Sau e o infectie?

Iata ce scrie in urma examenului CT: Adenopatii cu diamentre axiale de pana la 17,5 cm, localizate periaortic, interaortocav, pericav si iliac stang. Zona de penumbra cu diametrul axial de aproximativ 13,5 cm la nivelul venei cave inferioare. Adenopatie cu diametrul axial de 12 mm retrocrural.
Masa cu densitate de fluid cu diametrul axial 57,4/ 38,4 mm cu iodofilie periferica, septata, localizata inghinal drept.



Va multumesc frumos si va rog sa-mi raspundeti la intrebarile mele. Mentionez ca e imobilizat la pat, are o plaga deschisa intinsa pe ambele fese.( acolo a fost localizata tumora primara si in urma operatiei, rana nu s-a inchis deloc). e o masa de carne vie, are dureri cumplite de coloana si asta parca i-a pus capac.
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp