Este cancer testicular sau este normal?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii 1
1 Dumitrache Ionut
26-08-2021, 21:01

Membru din 26-08-2021

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Am 16 ani.Am o problema(cred) la testiculul meu drept.Cand stau in pat simt o vena subțire la palpare chiar pe testicul iar când mă ridic în picioare se face vena cât o pasta de pix (ca grosime) și se simte ca o râmă puțin mai tare.Aceasta vena nu este doar într-un loc ci e pe tot testiculul (de sus în jos).Aceasta vena o am cam de un an (atunci am început să îmi palpez testiculele).Atunci nu știam cum să palpez testiculele așa că,ca un bou ce sunt am strâns de testiculul respectiv și mai apoi sa umflat vena din ce in ce mai mult.Pana in urma cu o luna am uitat de acea vena.Dar acum o lună am primit o lovitură puternică exact în testiculul acela(fix pe unde este vena aceea).Am citit despre varicocel dar eu am vena aceasta pe testiculul drept și am mai văzut că varicocelul înseamnă vene multe și groase deasupra testiculului dar la mine problema este chiar la testicul(vena este pe testicul).Aceasta vena nu este fixa ci se mișcă puțin.Dumneavoastra aveți o asemenea vena pe testicul?A avut cineva o asemenea problema?Se poate sa se fi înfundat vena din cauza loviturii pe care am primit-o în urma cu o luna?Cum as putea sa desfund acea vena?Va rog să mă ajutați pentru că plâng în fiecare zi din cauza acestei vene mai ales pentru că dacă e varicocel nu mai pot munci.
BIU
2 Tiberiu R.
2 Tiberiu R. [1c]
19-09-2021, 20:31

Membru din 19-09-2021

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Buna ziua, privitor la PROGRAME SPONSORIZATE pentru operatii cancer si tratamente exista PROGRAME SPONSORIZATE de Biserica Catolica.

Cu preturi semnificativ reduse cu MII DE EURO!! Am auzit o doamna care a reusit asa cu robotul DaVinci si ii spusese o asistenta din intamplare.

Interesati-va
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp