dureri frecvente a sanului stang, iar la palpare se simte ceva tare cam cat o nuca

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
3 comentarii 1
1 camikaremelka
1 camikaremelka [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua,am o sora mai mica,si din ianuarie,a inceput sa prezinte dureri frecvente a sanului stang,iar la palpare se simte ceva tare cam cat o nuca.A fost la dr de familie si-i i-a spus ca e de la un curent,dandu-i o reteta ce contine PIROXICAM-granule 2/zi,si un unguent pe care il foloseste local DICLAC,si totusi dupa jumatate din tratament,inca nu simte nici o ameliorare.Mentionez ca are 18 ani,a inceput viata sexuala de curand si nu ia anticonceptionale.Va rugam din suflet ,ce ne sfatuiti sa facem?sa mai asteptam ,sau sa mergem sa faca o mamografie,sau.....Va multumesc din suflet,cu respect camikaremelka
2 karroly
2 karroly [2c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Cel mai bine e sa mergi cu ea si sa faca o mamografie si un control ginecologic daca a inceput viata sexuala , fiecare dr este specializat in domeniul sau si cel mai bine e sa o duci sa isi faca o mamografie si cat mai repede posipil pt ca nu e de joaca cu umflaturile aparute si de o asemenea marime ( cat o nuca ) . Toate cele bune .
3 karroly
3 karroly [2c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Cu multa placere si chiar ma bucur ca ti-a fost de folos sfatul meu , eu sunt bine ( mi-a venit ) , sper sa ne mai auzim numai cu bine , toate cele bune .
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp