Dupa extirparea tiroidei, este nevoie de iod radioactiv, daca carcinomul nu a invadat tesutul?

Secțiunea: Cancerul de tiroida (noduli tiroidieni)
5 comentarii 1
1 geos
1 geos [3c]

Membru din 22-10-2010

Subiecte: 2

Comentarii: 3

In mai a.c. am fost operata pentru un nodul tiroidian. La biopsie, intranodular, s-au descoperit 2 focare de carcinom papipar si folicular cu diametrul de 2 mm izolate, bine incapsulate. Restul tesutului tiroidian era normal.
Dupa 2 saptamani mi s-a extirpat si cel de-al doilea lob iar la biopsie a aparut un microcarcinom papilar sclerozamt cu diametrul de 3 mm, incapsulat, restul de tesut tiroidian fiind normal. Dupa extirparea tiroidei, este nevoie de iod radioactiv, daca carcinomul nu a invadat tesutul tiroidian? Daca da, dupa iodoterapie, care sunt problemele cu care ma voi confrunta, pe termen lung. Exista probabilitatea de recidiva? In prezent iau Euthirox 125 micrograme si am 53 kg.
2 DanV
2 DanV [7c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 7

Dereglarile functionale ale glandei tiroide si tumorile, nu neaparat asociate, pot fi tinute in friu (pina la eliminare) prin folosirea in paralel cu medicatia specifica a unor preparate naturale despre care pot sa va informez . Calitatea vietii dv. va creste fara indoiala.
Va pot pune in legatura cu o doamna care va poate informa in detaliu din propia experienta. ----------------
3 geos
3 geos [3c]

Membru din 22-10-2010

Subiecte: 2

Comentarii: 3

Multumesc mult pentru raspuns. As dori sa iau legatura cu doamna despre care mi-ati scris.
Mii de multumiri si astept semnaulul dvs.
4 brad
4 brad [17c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 17

Nu zic sa nu luati trat naturiste dar nu faceti greseala de a va opri aici!!Faceti tet cu iod radioactiv pt ca el e cel care vindeca cancerul de tirioda.El se concentreaza in tesutul tiroidian si ucide"GERMENII"bolii.Nu faceti prostia sa treceti peste singurul tat eficient.Trat corect,cu iod ,cancerul de tiroida se VINDECA!!!!!Dar faceti trat CORECT.
5 maria cristina

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 1

danV , as dorii sa-mi dai si mie adresa doamnei cu tratamente naturiste. ---
Răspunde la topic
5 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp