Diagnostic histo-patologic...

Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
1 comentarii 1
1 cristi60
1 cristi60 [0c]
16-11-2010, 20:02

Membru din 16-11-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Acest diagnostic suna astfel:

PRODUSUL EXAMINAT ESTE REPREZENTAT DE POLIP ENDOCERVICAL ADENO-FIBROS CU EDEM STROMAL, MICI FRAGMENTE ENDOMETRIALE CU ASPECT ATROFIC SI F.RAGMENTE POLIPOIDE CU ASPECTE DE HIPERPLAZIE ENDOMETRIALA COMPLEXA CU ATIPII, INFILTRAT PMN ASOCIAT.

Rog din suflet, pe cei care au idee cum poate fi tratata aceasta afectiune sa-mi dea un sfat; poate e cineva care s-a confruntat cu aceasta problema si stie cum poate fi combatuta. Poate pot primi un raspuns din partea unui medic specialist ginecolog abilitat sa-mi ofere un sfat. Orice recomandare este binevenita! Sunt disperat si mi-e teama sa nu fie vorba despre ceva foarte grav. Diagnosticul de mai sus este primit de sotia mea in urma unei biopsii facute pe un polip. Celor care ma pot ajuta le multumesc anticipat si le doresc multa sanatate! La fel tuturor cititorilor acestui site! Numai bine!
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp