de 11 ani am probleme de constipatie - ce sa fie?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
7 comentarii 1
1 abcd
1 abcd [2c]

Membru din 07-05-2012

Subiecte: 9

Comentarii: 2

de 11 ani am probleme de constipatie,am baut nenumarate ceaiuri,dar nimic. doar cu dulcolax reusesc sa merg la baie.am dureri de rect si dureri in partea dreapta jos,si mai noi am sangerat pentru prima data. oare ce sa fie?
2 M.D.
2 M.D. [29c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 29

Durerile de rect şi sângerarea sunt, cel mai probabil, manifestări ale hemoroizilor.
Pe lângă constipaţie, păreţi a avea dependenţă de Dulcolax. Acesta este cu adevărat un drog, care dă, ca orice drog, dependenţă şi toleranţă. Culmea e că mai scrie (sau scria) pe el "laxativ uşor" şi că se dă fără reţetă, în vreme ce medicamente care cu nimic nu fac rău (Nifedipin, bunăoară) sunt pe lista drogurilor. Dar astea ţin de paradoxurile politicii româneşti în domeniul medicamentelor.
Pentru a ieşi din cercul vicios în care vă aflaţi este nevoie de răbdare şi de ajutorul medicinei naturiste.
3 andreea2
3 andreea2 [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 1

buna ziua...sincer,medicina naturista nu a dat roade in majoritatea cazurilor, sufar de la varsta de 8 ani de aceasta boala groaznica si cunosc persona ecare s-au plans de "natural"..poate pentru ca e mai usor sa inghiti un dulcolax decat sa bei cel putin 4 luni ceai de crusin...eu tot pe "medicamentos"merg..
4 jflvibvib
4 jflvibvib [3c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 3

constipatia cronica este un factor de risc pt cancerul de colon.in loc sa dati colonul peste cap cu laxative , ar trebui sa incercati sa va reglati regimul alimentar.In primul rand mancati la ore fixe,apoi consumati 2 l lichide pe zi,dupa mese sau intre mese, consumati fruce(mai putin banane), mesele sa contina legume crude, in special morcov crud(macar un morcov crud pe zi).ouale consumate sa fie fierte(moi).se poate consuma si cafea.si la acest regim puteti sa asociati ceaiuri care au efect laxativ.
5 jflvibvib
5 jflvibvib [3c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 3

si inca ceva , se pot consuma dulciuri, dar nu in exces. Masa depranz ar trebui sa consiste in: ciorba(supa) -felul 1, legume si 100 grame carne -felul2, iar la desert mai multe fructe.nu se consuma de 2 ori pe zi ciorba.
6 ve_ro
6 ve_ro [33c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 33

...fructele la o anumita distanta de masa principala,pentru a evita fermentatia alimentelor ingerate;in plus ,pentru tratarea eventualelor fisuri anale,se fac clisme cu musetel caldut (de regula dupa scaun),si se foloseste unguentul Cicaderma-se gaseste in magazinele cu profil fitoterapeutic,pana la vindecarea sigura.
7 yagy
7 yagy [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Si eu sufar de constipatie si un efect laxativ foarte bun il au prunele. Indiferent de cum sunt folosite: uscate, decoct sau fructe proaspete. Acum iarna, eu imi fac tot timpul compot cu prune uscate si beau seara si dimineata pe stomacul gol. Va sfatuiesc sa incercati.
Răspunde la topic
7 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp