mai exista pe undeva, intr-un oarecare depozit de medicamente... Daunoblatsin?

Secțiunea: Chimioterapie
2 comentarii 1
1 mary80
1 mary80 [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

As dori sa stiu dk mai exista pe undeva, intr-un oarecare depozit de medicamente, medicamentul "daunoblatsin" flacon injectabil a 20 mg s.a. daunorubicinum. Este un medicament folosit in tratamentul pt leucemie.Am incercat la mai multe depozite (din Bucuresti ), eu fiind asistent de farmacie, dar din pacate, mi s-a spus ca nu s-ar mai importa.As avea rugaminte la Dumneavoastra, dk stiti cum as putea face rost de acest medicament sau ceva similar (desi din cite stiu este singurul pe aceasta substanta activa) sa-mi trimiteti un mail ----, sau sa-mi raspundeti pe forum. Este vorba despre un copil care are novoie disperata de acest medicament. Va multumesc anticipat in numele meu si al familiei copilului. Ma intereseaza si dk poate fi cumparat din Italia, dar sa stiu modul de procurare.Parintii sunt dispusi sa-l aduca prin orice mijloace in tara.Multumesc
2 mary80
2 mary80 [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

As dori sa mentionez ca "Daunoblatsin" este produs de "Pharmacia Upjohn" - Italia. In cautarile mele am descoperit ca mai exista un similar si anume "Cerubidina" , dar nu stiu sa va zic de cine este produs sau in ce tara.Nu apare in nomenclatorul ANM-ului.Va multumesc inca o data anticipat.Va rog sa fiti alaturi de mine pentru a putea salva viata unui copil.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp