Citostatici natural experimental pe baza de plante fermentate FERM4

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
5 comentarii 1
1 Dr. Toth Noemi
04-08-2014, 12:42

Membru din 31-07-2014

Subiecte: 2

Comentarii: 1

Pentru oprirea crestera celulelor canceroase si pentru stoparea metastazelor.

FERM4 - componente exclusiv pe baza de plante fermentate, pentru a stimula sistemul imunitar si a distruge celulele canceroase.

Administrarea FERM4 - ului complementar terapiei oncologice, sporeste sansele la viata ale pacientilor diagnosticati cu diferite forme de cancer.
FERM4 01 si T protejeaza celulele sanatoase, inhiba metastazarea celulelor canceroase crescand semnificativ perioada de stagnare a bolii.

Efecte:
- Inhibitori al caii PPP din celule tumorale. (opreste crestera celulelor canceroase)
- Stimuleaza activitatea macrofagelor si a celulelor antitumorale NK (90 %) (In urma tratamentului cu FERM4 scade chiar cu 90% concentratia moleculelor principalului complex de histocompatibilitate-I (MHC I), astfel celulele tumorale devin tinta celulelor natural killer.)
- Induce apoptoza celulara prin inhibarea PARP (FERM4 provoaca apoptoza (moarte celulara programata) in mod specific numai in celulele tumorale
- Inhibitor al COX (inhiba semnificativ expresia genelor care codifica enzimele COX-1 şi COX-2. Astfel se explica efectul puternic antiinflamator)
- Creste rezistenta fizica, imbunatateste pofta de mancare, imbunatateste flora intestinala


[....modificat de catre administrator]
2 Margot
2 Margot [18c]
04-08-2014, 14:58

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 2

Comentarii: 18

Buna ziua, suna foarte interesant ce scrieti Dvs si aproape ireal. La fel ca si testimonialele romanilor care au cumparat acest produs de pe magazinul online care il distribuie.

Ce dovezi stiintifice aveti in sprijinul celor scrise?

Tratamentele pentru cancer trec prin niste etape de verificare foarte dure. Suplimentele alimentare, asa cum este FERM4 , nu au nicio obligatie de a demonstra ceva.

Cum a fost FERM4 testat? De unde stiti care sunt proprietatile lui?
2007 - HT+ AB - Dg initial gresit Fibroleiom
2012 - Excizie tumora pelvina - Dg initial gresit Leiomiom
2014 - Excizie tumora pelvina dr si biopsie tumora pelvina stanga inoperabila - Dg STUMP / LMS low-grade + ER si PR | tratament hormonal Letrozol din iunie 2014
2015- Excizie tumora pelvi...
3 Dr. Toth Noemi
04-08-2014, 23:27

Membru din 31-07-2014

Subiecte: 2

Comentarii: 1

Răspuns pentru (Margot, Azi, ora 14:58:59):


De la descoperirea solutiei FERM4 , au fost realizate diferite studii stiintifice inclusiv in vitro si in vivo, si diferite cercetari clinice.
Si cum spuneti, cercetarile si autorizattile au consumat mi de mi de bani, si nici pana acuma nu se vede sfarsitul drumului.

Primele cercetari au fost realizate aproape in secret.
Pacianti (peste 500) au primit solutia fermentata langa tratamentele obisnuite si rezultatele erau documentate de catra diferite clinici si centre de oncologie.

In acest timp au inceput si cercetarile grupului Avemar numai cu solutia fermentata din germenii de grau si cercetarile Preventa (Deuterium Depleted Water).

Rezumatul experientelor de aplicare(cu peste 1000 de oameni pana in prezent):

Solutia FERM4 folosite ca suplimente naturale langa terapia conventionala la diferite de canceri:
- Inhibitia caii pentozo-fosforice in celulele tumorale
Solutia fermentata opreste sinteza pentozo-fosforice in celulele tumorale prin inhibarea transcetolazei. Prin inhibarea transcetolazei nu are loc replicarea ADN-lui.
Agenti posibile:
- Coriolus versicolor fermentata - contine polizaharide si polizaharopeptide, care sunt eficiente pentru mai multe tipuri de canceri. (PubMed)
- Maitaike fermentata - contine compusul polizaharida beta-1.6-glucan, care stimuleaza in mod natural sistemul imunitar. Experimentele in vivo au dovedit ca blocheaza formarea tumorilor si stimuleaza sistemul imunitar.
- Phellinus linteus fermentata - contine polizaharide, stimuleaza sistemul imunitar si induce apoptoza in celulele canceroase. Experimentele in vivo au dovedit ca are o actiune similara cu diferite citostatice, care inhiba indirect sinteza ADN-lui.
- Cordyceps fermentata - contine la fel poizaharide si polizaharopeptide, in special beta-1.3-glucan, si alte elemente nutritive, care stimuleaza in mod natural sistemul imunitar. Experimentele in vivo au dovedit ca blocheaza formarea tumorilor si stimuleaza sistemul imunitar.

- Inductia apoptozei prin inhibarea PARP
Agenti posibile:
- Vasc fermentat - contine inositol. Experimentele in vitro si in vivo au dovedit ca are un efect anti proliferativ la cancerul mamar, in hematopoieza cu formarea de celule sangvine la leucemie, induce cresterea celulelor killer, corelat cu gena supresor tumorala, inhiba rabdomiosarcom, inhiba cancerul intestinal, cu actiune de anti neoplasm inhiba celulele de cancer, reduce stimularea receptorului genei supresor tumorala p53 si expresia genica WAF1 la carcinomul de colon HT-29, inhiba cresterea tumorala si transforma fenotipul la linia canceroasa hepatica HepG2, induce exocitoza, cresterea productiei celulelor beta din pancreas, efect anti-proliferativ la melanomul malign, induce apoptoza celulara la carcinomul de prostata, cu actiune de anti neoplasm inhiba celulele de cancer, scade profilul lipidic.
Prin fermentare nu este toxic! (Northwestern University, Chicago)

- Inductia expresiei moleculei de adeziune intracelulara (ICAM-1)
Agenti posibile:
- Resveratrol fermentat - rezultate experimentala in vivo si in vitro sugereaza ca resveratrolul poate exercita un efect anti-metastatic prin inhibarea NF-kB si activarea expresiei ICAM-1, ceea ce duce la suprimarea adeziunii celulelor tumorale la celulele endoteliale. Donatur GmbH, Munich, Germany

- Inductia de inhibitia ciclooxigenazelor COX-1 si COX-2
Agenti posibile:
- Cichorium intybus fermentat - rezultatele experimentala in vivo au dovedit ca are un efect cu doua actiune:
* inhibitia drastica a inductiei de catre TNF-alfa a expresiei ciclooxigenazei 2 (COX-2);
* inhibitia directa a actitatii ciclooxigenazelor, cu o selectitate crescuta pentru actitatea COX-2.

Răspuns pentru (Margot, Azi, ora 14:58:59):Tratamentele pentru cancer trec prin niste etape de verificare foarte dure. Suplimentele alimentare, asa cum este FERM4 , nu au nicio obligatie de a demonstra ceva.


Asa cum spuneti... nu avem nici voie sa vorbim despre efectele anti-tumorale.

Răspuns pentru (Margot, Azi, ora 14:58:59):Cum a fost FERM4 testat? De unde stiti care sunt proprietatile lui?


FERM4 01, FERM4 02, FERM4 T, FERM4 GBM, FERM4 PR sant suplimente alimentare, autorizate, cu registratie de FDA. - (15964894858)

Unii dintre pacienti (in jur de 400) au refuzat tratamentul conventional, dar au folosit ca terapie alternativa solutia nostra.
Statistica lor arata 70% supravietuire peste cinci ani.
4 Margot
4 Margot [18c]
05-08-2014, 08:13

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 2

Comentarii: 18

Va multumesc pentru raspunsul detaliat insa nu prea este convingator .

Am mai auzit undeva povestea cu cercetarile facute in secret. Tot un tratament anticancer, tot un supliment. Ar fi posibil sa fie facute " in secret " pentru ca nu respecta niste proceduri clare? Din pacate marketerii tratamentelor alternative nu se pot abtine sa nu profite de inclinatia oamenilor de a crede in conspiratiile mondiale / guvernamentale / farmaceutice care ar ascunde secretele vindecarii bolilor cronice.

Mi-ati interpretat diferit un citat si am sa aduc precizari suplimentare. Suplimentele alimentare intra pe o alta legislatie in US ( si nu numai ) si nu au nevoie sa treaca prin studii clinice la fel ca medicamentele. Se pot comercializa fara niciun studiu riguros, direct pe baza unei liste de ingrediente si a unei notificari a produsului la autoritatea competenta. Pentru ca legislatia este atat de relaxata in cazul suplimentelor s-au votat legi care sa interzica falsa publicitate a acestora ( publicitate cum faceti Dvs )
Daca firma pe care o reprezentati ar fi avut studii in spate ar fi avut voie sa le prezinte. ORICAND revistele de specialitate si-ar dori un articol de calitate cu privire la efectele antitumorale ale resveratorului fermentat in combinatie cu cordyceps fermentata. Dar articolul ar trebui sa aiba un grad de rigurozitate stiintifica.
Pentru ca in general cei care comercializeaza suplimente doar isi dau cu parerea vizavi de efectele ingredientelor ( cum se pare ca faceti si dvs pentru FERM4 ) atunci legislatia le INTERZICE sa faca publicitate sugerand ca ar putea sa previna, trateze sau vindece vreo boala umana ( deoarece aceste informatii ar fi doar speculatii si scopul lor ar fi manipularea bolnavilor asa cum faceti dvs pe diferite forumuri medicale din Romania ). Firma nu isi poate face direct reclama, insa prin intermediul unor medici de incredere care sa scrie pe Forumuri se poate...pentru ca nu pot fi trasi direct la raspundere.

Este recomadata EVITAREA produsele prezentate ca fiind “miraculoase”, care prezintă numai beneficii fără efecte adverse sau care conţin ”un ingredient secret”, deoarece aceste menţiuni sunt adesea false.

Sunteti constienta ca daca aceste ingrediente toate la un loc ar fi avut un rezultat cat de mic atunci orice companie farmaceutica doritoare de profit- asa cum sunt toate! - ar fi introdus un asemenea medicament intr-un trial? Sunteti constienta ca nu este legal sa faceti reclama unui supliment sustinand efectele de prevenire, tratare / vindecare a cancerului ? Sunt foarte curioasa daca chiar sunteti medic PRACTICANT si daca da, daca chiar credeti in acest supliment si in teoriile pe care le-ati expus sau va intereseaza doar programul de afiliere al magazinului online FERM4 ?
2007 - HT+ AB - Dg initial gresit Fibroleiom
2012 - Excizie tumora pelvina - Dg initial gresit Leiomiom
2014 - Excizie tumora pelvina dr si biopsie tumora pelvina stanga inoperabila - Dg STUMP / LMS low-grade + ER si PR | tratament hormonal Letrozol din iunie 2014
2015- Excizie tumora pelvi...
5 Margot
5 Margot [18c]
05-08-2014, 08:34

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 2

Comentarii: 18

La o verificare pe site-ul http://www.scamadviser.com, am observat ca Dna Noemi Toth este proprietarul onlineshopului care vinde FERM4. Deci practic va faceti reclama direct pentru propriul magazin online. Nu sunteti foarte transparenta..puteti fi oricine pe Internet. Atentie la FERM4!

Website: ferm4.info
Title: FERM4 - Alternative Cancer Therapies - Home

Domain Age: 237 Days
Website Speed: Slow

Owner: Noemi Toth
Owner Address: 13 DONNINGTON AVENUE
Owner City: COVENTRY
Owner Postcode: CV6 1FP
Phone Number: +44.8452871163
Phone Type: local rate: Magrathea Telecommunications Limited
Email:

Owner Country : United Kingdom
Website Location : United States
Probable website origin :-
73%; United Kingdom
27%; United States

Notes:-
[Alert Result] Registered contact email address is a free one
[Alert Result] Technical contact email address is a free one
[Alert Result] Administrative contact email address is a free one
[Alert Result] This website is 237 Days old
[Alert Result] The website expected life (365 days) is relatively short.

Analysis Details:-
Although this website appears to be based in United States there are other countries involved and you should review this information carefully and decide if it is as you expect.Although being a new website, does not make it un-trustworthy, as with any new business you should be extra vigilant and do your own research before placing an order or making an investment.

Free email addresses have been used in the setup of this website. This is not necesarily worrying, depending on the site. For online shops, this can be a sign that the site has some risk

The website has been newly registered with a short life expectancy, which follows the pattern used by many fraudulent and fake selling websites . Please be vigilant and take extra care before providing any payment information.

In opinia mea FERM4.info nu este un site serios, pentru ca nu este transparent cu privire la investitorii sai - adica firma din spate "care cheltuie mii si mii de euro si face cercetari in domeniul cancerului " ( Probabil ca intr-adevar a cheltuit niste euro, dar doar cu realizarea site-ului ) si pentru ca urmareste acelasi tipar ca toti vanzatorii de iluzii : cercetarea in secret, vindecarea miraculoasa, un site suspect de prin strainatate, testimoniale de succes, reclama prin forumuri specifice

Daca aveti rude sau sunteti bolnav de cancer fiti vigilenti! Este nerecomandat sa va pierdeti energia cu suplimente neserioase si sa investiti atat de multi bani in tratamente nesigure. Si nu uitati daca decideti sa luati un asemenea " tratament " anuntati-va medicul oncolog.
2007 - HT+ AB - Dg initial gresit Fibroleiom
2012 - Excizie tumora pelvina - Dg initial gresit Leiomiom
2014 - Excizie tumora pelvina dr si biopsie tumora pelvina stanga inoperabila - Dg STUMP / LMS low-grade + ER si PR | tratament hormonal Letrozol din iunie 2014
2015- Excizie tumora pelvi...
Răspunde la topic
5 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp