Citostatice dupa operatie cancer col uterin

Secțiunea: Cancerul de col uterin
2 comentarii 1
1 cazanca
1 cazanca [0c]
13-01-2014, 20:41

Membru din 13-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

bine v-am gasit ! nepoata mea are 45 ani si a fost operata cancer uterin.
Dupa operatie a luat BIO BRAN si ANOXE pe perioada premargatoare inceperii sedintelor cu citostatice. Intrebarea este daca pe perioada cand face citostatice mai poate lua cele doua produse sau nu. Avand in vedere ca sedintele cu citostatice le incepe peste 2 zile va rog sa-mi raspundeti cat puteti de repede ! Dumnezeu sa va dea sanatate !
2 MARTON
2 MARTON [617c]
13-01-2014, 20:41

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 617

Buna CAZANCA eu am cancer pe colon cu metastaze pulmonare si mei doctorul numi da voie sa iau nimic inafara tratamentului de chimio ( la mine sunt pastile) si mar interesa cat costa BIO BRAN si cel mai important daca a avut vreun efect benefic pt ca ma citit despre el si se recomanda inainte in timpul si dupa chimio, radio si alte tratamente asemanatoare.
CEL MAI IN MASURA SA VA RASPUNDA LA INTREBAREA DUMNEAVOASTRA ESTE DOCTORUL CARE O ARE IN SUPRAVEGHERE PE NEPOATA.

As dori daca doriti si dumneavoastra sa vorbim si la telefon pt mai multe sfaturi si va trimit adresa mea de yahoo: marian_cr2000@yahoo.com
MULTA SANATATE TUTUROR.
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp