chimioterapie pt cancer pancreatic cu metastaze la ficat

Secțiunea: Chimioterapie
3 comentarii 1
1 babytree
1 babytree [3c]
13-12-2011, 22:52

Membru din 09-04-2009

Subiecte: 5

Comentarii: 3

Revin in legatura cu problema mamei mele. Am fost la institutul oncologic si pentru a intra pe citostatice trebuie sa faca trei analize la policlinica synevo. De aici analizele se vor duce in germania, iar pe 7 aprilie primim rezultatele. Este posibil sa stai pe tusa o luna de cand a fost disgnosticata cu cancer pancreatic cu multiple metastaze la ficat??? Daca se poate intampla ceva in tot acest timp??!!
Daca sunt specialisti pe aici, rog frumos sa-mi dea detalii despre interferon si octreotid lar. In asa ceva v-a consta tratamentul ei. Primesc informatii precum ca, interferonul este nociv pentru ficat. Rog de asemenea, ceaiuri pe care le poate lua in tot acest timp cat va sta pe tusa. Deocamdata ia aloe vera gel si ceai de urzica ... si tramadol (au inceput durerile de spate). Am auzit ca argila face minuni. Este adevarat, poate sa ia argila?? Daca este cineva pe aici care s-a confruntat cu cancer pancreatic si metastaze la ficat, ROG din suflet retete de alinare si vindecatoare daca este cazul (pentru ficat). Si inca ceva: ceaiul Chipewa indian va spune ceva??
Astept raspuns, orice raspuns din partea dumneavoastra, si mai ales din partea domnilor specialisti in nutritie, oncologie, dieta in cancer cu metastaze. Va multumesc anticipat.
2 Maryycii
2 Maryycii [1c]
13-12-2011, 21:28

Membru din 13-12-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Buna babytree,
Am fost exact in aceasta situatie cu 2, 5 luni in urma doar ka ku tatal meu...:(, vreau sa iti spun doar k esti norokos ca ai aflat la timp si sa folosesti orice kiar daca uneori ti se spune ka nu are sens. Cu parere de rau in cazul tatalui meu am depistat cancerul mult, mult, mult prea tirziu:(. Cind am facut investigatiile deja era dificil pentru ca din cauza durerilor insuportabile nu a fost posibila tomografia computerizata, iar dupa operatie tatal meu nu a rezistat, DUMNEZEU SA-L IERTE...:(. Iti pot spune doar sa fii puternik si sa pretuiesti fiece secunda petrecuta alaturi...
3 RaulDuke
3 RaulDuke [7763c]
13-12-2011, 22:52

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

din pacate mesajul e vechi... nu stim ce s-a mai intamplat de peste 2 ani jumate...
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp