Cum se poate determina daca celulele canceroase sunt localizate numai pe col uterin?

Secțiunea: Cancerul de col uterin
3 comentarii 1
1 vulpy
1 vulpy [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Buna ziua,
Intrebarea mea este: Cum se poate determina daca celulele canceroase sunt localizate numai pe col uterin sau exista si in uter?
Am un caz in familie.Dupa o operaie de extirpare a unor polipi vaginali, examenul de laborator a identificat celule canceroase - pe col.Pentru stabilirea unui tratament adecvat,urmata de o alta operatie-ni s-a recomandat ca sa aflam daca celulele canceroase sunt localizate si in uter.
Localizarile sunt importante fiindca presupun proceduri diferentiate la operatie. Ne-am adresat specialistilor recomandati.Dar fara nici un rezultat palpabil.Poate ne puteti ajuta.Poate cineva a avut o " experienta "similara si a reusit.MULTUMESC si astept cu nerabdare comentariile Dvs.
2 lyanageorgescu
2 lyanageorgescu [101c]

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 101

Cam neclara povestea. In principiu ,pentru colul uterin se face ex. citovaginal sau biopsie din col ,iar pentru mucoasa uterina se face chiuretaj bioptic.
3 vulpy
3 vulpy [1c]
15-01-2009, 11:18

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Intrebarea mea este:
Bolnavii diagnosticati cu cancer de col uterin si operati-
1) beneficiaza de concediu medical?
2) durata acestui concediu.
3) Plata
Si daca se poate temeiul legal ,legislatia care reglementeaza aceste " drepturi "
Va multumesc.
VULPY
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp