Ce am voie sa mananc dupa operatia la colon?

Secțiunea: Cancerul de colon
3 comentarii 1
1 Nanu
1 Nanu [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

In urma cu 30 de zile Mama in varsta de 55 ani a fost operata la colon si nu a primit de la DR o lista cu alimentele pe care le poate manca va rog ca cineva de specialitate in aceste boli sa ne ajute. diagnosticul mamei mele este urmatorul: NEOPLASM COLON SIGMOID T3N1MX LITIAZA RENALA DREAPTA. VA MULTUMESC.
2 lancer
2 lancer [4c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 4

buna ,numele meu e alina si vreau sa iti spun ca si mama mea a fost operata de neoplasm de colon .ceea ce nu poate minca este fasolea ,mazarea ,varza ,carne de porc ,lapte dulce .trebuie sa manince doar peste ,carne de pui fiarta sau la gratar ,foarte multe legume si fructe .eu de exemplu in fiecare zi ii dau mamei combinatii diverse de sucuri de fructe si legume .si sa scoata din alimentatie painea alba sa incerce cu paine neagra sau de cereale chiar si iaurturi in combinatii cu cereale diminatza iar prinde foarte bine .important este sa aibe o almentatie cit mai sanatoasa si naturala fara produse cu conservanti .important este sa se consume fibre in fiecare zi si sa scoata produsele care baloneaza si provoaca gaze .
3 lancer
3 lancer [4c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 4

tot eu sint ,am uitat sa iti spun sa bea si multe ceaiuri ,ii recomand ceaiul de NAPRAZNIC macar o data pe zi ,si sa faca ceaiuri din diferite combinatii .
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp