carcinom scuamos keratinizant

Secțiunea: Metastaze
2 comentarii 1
1 andrada
1 andrada [0c]
12-12-2014, 23:40

Membru din 12-12-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna seara, tatal meu a fost diagnosticat cu metastaza de carcinom scuamos keratinizant punct de plecare nedeterminat. a facut CT si PET CT fara sa poata fi identificat punctul de plecare asta pe langa biopsie os, examen ORL, teste IHT, endoscopie.A facut 6 luni chimio iar ganglionii s-au micsorat , rezultat CT de bilant, regresie vizibila de la cativa cm in anumite zone la cativa mm cu disparitia altora.Acum dupa 2 luni de la ultima cura ganglioni inflamati din nou, ecografia releva ca adenopatiile desi nu sunt foarte mari au aspect infiltrativ . o sa facem din nou ct. la ce sa ma astept ? care sunt sansele sa raspunda din nou pozitiv la chimio? care sunt sansele masurate in ani de acum inainte?
multumesc
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7770c]
13-12-2014, 14:26

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

Răspuns pentru (andrada, 12-12-2014, 23:40:13):


din pacate inca nu s-a descoperit nicio situatie in care sa se poata vedea viitorul. datele furnizate de tine sunt mult prea putine ca sa-mi fac o idee despre caz si despre cat de complet e ce s-a facut si daca ar mai putea fi ceva de ajutor, dincolo de pur si simplu o alta incercare de chimioterapie, care, teoretic, are sanse de a induce o noua remisie si de a controla boala, dar nu poate prelungi prea mult supravietuirea.

cred ca trebuie sa revii cu datele medicale, daca poti.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp