Carcinom ductal invaziv cu arii de carcinom lobular invaziv

Secțiunea: Cancerul de san (mamar)
2 comentarii 1
1 Laura Bercu
1 Laura Bercu [0c]
19-04-2013, 18:44

Membru din 19-04-2013

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Am aflat in urma cu 4 luni ca mama mea sufera de cancer de san. I s-a extirpat tumora, am dus blocul de parafina la `VIctor Babes` iar raspunsul la analiza este `carcinom ductal invaziv cu arii de carcinom lobular invaziv`. La inceputul lunii apriie a facut prima sedinta de citostatice iar pe 24 este programata pentru a doua sedinta. Mentionez ca s-a solicitat Avastin.
As dori sa ii pot trimite domnului doctor Raul Duke toate analizele pentru a-mi spune care este stadiul in care se afla mama mea. Doctora oncolog care o are sub observatie este mereu grabita, ocupata, obosita si foarte `scumpa la vorba`.
Am vazut ca in dosarul pe care ii l-a dat sa mearga sa-l depuna la CASMB a stipulat `carcinom grad IV`. Este chiar atat de grav? Stiu ca gradul IV este si ultimul, va rog sa `luminati`.
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
19-04-2013, 18:44

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

scrie-mi un mesaj pe privat si ai grija de setarile de "privacy" astfel incat sa te asiguri ca pot sa-ti raspund!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp