diabet, ciroza hepatica de virus B si tumora la ficat.. recomandare: carbonat de litiu

Secțiunea: Alte tratamente in cancer
2 comentarii 1
1 Cosmina Retezeanu

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna, tatal meu are 53 de ani si sufera de diabet, ciroza hepatica de virus B si tumora la ficat. A fost internat la Spitalul Fundeni, in cazul lui nu se poate face nicio interventie chirurgicala deoarece are foarte putine trombocite si foarte multe proteine. Tratamentul care i s-a recomandat pentru afectiunile lui contine si carbonat de litiu. Stiu ca in Romania nu se mai fabrica si as dori sa aflu daca in Ungaria sau Germania se poate elibera acest medicament doar cu reteta eliberata de medicul care se ocupa de cazul tatalui meu, daca reteta trebuie tradusa sau cum se procedeaza pentru a procura medicamentul. Va multumesc mult si multa sanatate tuturor.
2 Casa drhouse
2 Casa drhouse [119c]
21-12-2008, 13:05

Membru din 24-10-2008

Subiecte: 0

Comentarii: 119

De asta trebuie sa te interesezi la departamentul relatii cu publicul din cadrul Ministerului sanatatii.Dar ai intrebat la farmacii, nu se mai fabrica la noi, dar poate ca se aduce din import?!Sarbatori fericite!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp