Cancerul de pancreas distrus la temperaturi ridicate cu ajutorul insuliei. S-a tratat cineva de cancer la pancreas la clinica ChemoThermia din Istanbul?

Secțiunea: Cancerul de pancreas
1 comentarii 1
1 Stelian
1 Stelian [0c]
09-01-2019, 13:05

Membru din 09-01-2019

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua! Mama mea a facut icter acum 2 săptămâni și am mers cu ea la urgente la un spital din provincie apoi la Floreasca unde ne-au spus ca am ajuns prea târziu pentru ca are cancer la pancreas. In prima faza i-au pus un stent pentru a-i îmbunătăți puțin starea, lucru care s-a și întâmplat după câteva zile, apoi au decis ca e pregătită pentru operație. In urma operației (cu Prof Beuran) am primit vestea ca tumoarea nu a putut fi înlăturată pentru ca este prinsă de vasele principale de sânge și cumva de coloana. I s-a făcut un bypass pentru a scapă de icter și a-i îmbunătăți puțin situația. Totodata ni s-a spus ca nu a fost făcută biopsia pentru ca ar fi înrăutățit lucrurile și mai mult. Următorul pas ar fi oncologia dar statisticile nu sunt foarte îmbucurătoare.
Căutând pe internet, am găsit o clinica in Turcia care susține (dacă am înțeles eu bine) ca face chimioterapia puțin diferit și cu rezultate mult mai bune, respectiv ii induc starea de hipoglicemie cu insulina și apoi ii administrează citostaticele, in urma acestui proces celulele tumorale vor primi o cantitate mai mare de citostatice. Aste e o prezentare pe scurt, procedeul exact e prezentat la ei pe site. Invingecancerul.com și https://chemothermia.com
Eu tot caut informații despre ei de câteva zile și nu am găsit mare lucru, doar niște articole prin ziarele românești care pot fi doar niște articole scrise in scop de publicitate, in rest nu am găsit pe nimeni care sa spună ca a fost acolo și s-a tratat și rezultatele au fost bune.
Costul unui astfel de tratament este de 6000-8500€ pe ședința, sunt necesare cam 9 ședințe in decurs de 3 luni. In prima faza se face un test PET-CT câte costa cam 800€ ai apoi se stabilește ce se poate face.
Cum toții știm că in momentul in care primim astfel de vesti despre membrii familiei noastre, sunt dispuși sa facem orice ca sa le prelungim viața dar nu as vrea totuși sa ii fac mai mult rău decât bine. Adică starea ei actuala nu este grozava, zborul cu avionul ar obosi-o enorm și PET-CT o afectează de asemenea destul de mult.
Va rog sa ma ajutați cu orice informație despre aceasta clinica și despre acest procedeu, informațiile vor fi de folos și altora.
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp