Cancer vezica urinara imposibil de operat. Tratament naturist?

Secțiunea: Cancerul de vezica urinara (carcinom vezical)
22 comentarii 1 2
21 stevens
21 stevens [301c]
30-09-2013, 14:49

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

Sunt convins ca sfecla contine foarte multe principii active de aceea am si recomandat-o nu demult chiar la aceasta sectiune, sub forma de suc usor diluat, intr-un caz de anemie dupa citostatice ! D-na a revenit si a spus ca a ajutat-o pe mama ei sa-si rezolve si o constipatie trenanta in plus fata de acea anemie !

Spor la minciuni !
22 domi88
22 domi88 [94c]
30-09-2013, 14:57

Membru din 18-12-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 94

stevens probabil pentru cei ca tine lucrurile pe care nu le intelegi sunt minciuni. Insa atat timp cat nu vii cu cel putin un caz vindecat cu bicarbonat nu vad rostul discutiei. Si cand spun asta nu ma refer la cine stie ce documentar facut de cine stie cine. Daca esti terapeut sau stiu eu ce esti, nu te bazezi pe ce spun altii in documentare sau la stiri, oricine poate face un documentar dupa bunul lui plac sau sa plateasca o stire in scop publicitar. In consecinta aici nu discutam de oameni care se simt mai bine sau stiu eu cum se simt dupa terapia cu bicarbonat ci de VINDECARE. pe care ai promovat-o. Eu nu am mentionat despre nici o substanta sau principiu activ dintr-o planta sau alta ca ar VINDECA aceasta boala.
Răspunde la topic
22 comentarii 1 2
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp