Cancer? Urgent

Secțiunea: Cancerul de laringe (laringian)
2 comentarii 1
1 Vvv
1 Vvv [0c]
01-01-2021, 06:07

Membru din 01-01-2021

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua,
De ceva timp simteam un discomfort in zona gatului, subratului si claviculei pe partea stanga.
Totul a porbit acum vreo 4 luni cand mi s a inflamat glanda salivara pe partea stanga. S a umflat putin si aveam dureri mari de cap. Dupa cateva zile disparea.
Intre timp parca simt si un discomfort in gat pe partea stanga si in ureche.
Intr o zi am gasit un ganglion pe clavicula si m am panicat, gandindu ma ca de acolo sunt durerile. Am fost sa fac eco si rezultatul a fost urmatorul:

Fosa supraclaviculara si axila stanga:
1/3 medie a fosei supraclaviculare se proiecteaza imediat subtegumentar o imagine de tip adenopatie cu dimensiuni ecografice de 1, 30/0.80 cm cu contur regulat, cu axul lung paralel cu axul tegumentar; cu zona centrala hipoecogena, fara modificari suspecte de vascularizatie la examenul doppler color.
Medial de adenopatia descrisa se proiecteaza cateva imagini sugestive pentru adenopatii vechi in numar de 3 cu diametrul axial cu valori cuprinse intre 0.95 cm, 1. 28 si respectiv 1.36, fara modificari de vascularizare in momentul examinarii.
1/3 medie si interioara a regiunii axilare se proiecteaza cateva adenopatii vechi cu diametrul axial cu valori cuprinse intre 0.90-1, 30 cm, toate cu contur regulat cu hil ganglionar hiperecogen, fara modificari suspecte de vascularizatie la examenul doppler color.
Concluzie:
Adenopatii de tip inflamator in fosa supraclaviculara, 1/3 medie
Adenopatii vechi in fosa supraclaviculara si axiala.

Eu zic ca mai sunt si la gat si inghinal pt ca prezint oarecum acelasi discomfort.
Am facit eco abdominal, totul ok.
Am facut analize de sange plus vsh, proteina c reactiv, fibriogen etc, totul ok.
Am facut radiografie la plamani, totul ok.
Consult orl, totul ok.

De la ce sa fie ganglionii si ce sa mai investighez? Ma gandesc numai la cancer la stomac si gat.... pt ca e si ganglion pe clavicula.
Ce pot face mai departe?
2 MARTON
2 MARTON [617c]
23-01-2021, 09:35

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 617

Citeste postarile mele din sectiunea ASA ARATA UN PACIENT CU MULTIPLE METASTAZE si poate gasesti ceva ce te poate ajuta, chiar daca eu am alt tip de cancer pe alte organe sunt multe care in cancer sunt matrite pt toate tipurile de cancer ca sa zic asa.
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp