cancer renal cu extirpare rinichi drept

Secțiunea: Cancerul de rinichi (renal)
1 comentarii 1
1 gabriela florentina
04-06-2010, 10:58

Membru din 04-06-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Va deranjez cu o problema grava pe care o are tatal meu, poate s-a mai confruntat cineva cu aceeasi situatie si ma poate ajuta.
In 01.02.2010 a fost operat de tumora renala la Bucuresti de prof. Sinescu cu extirparea rinichi drept.
S-a recuperat foarte repede dupa interventie, rezultat biopsie a fost tumora cod 8310/3 si ni s-a spus ca nu mai are nici o problema.
Totusi dupa aprox. 3 luni de la operatie a facut o criza asemanatoare epilepsiei si in urma RMN s-au decoperit 4 leziuni tumorale mici( cea mai mare 18 mm restul sub 7 mm chiar mai mici)
Metastazele au fost iradiate Gamma Knife la spitalul Bagdasar acum 5 saptamani. Dupa aceasta iradiere tatal meu a inceput sa se simta rau in sensul ca are o stare generala de slabiciune si de la o zi la alta
nu se mai poate ridica din pat. In tot acest timp a facut tratament cu dexametazona cate 2 injectii pe zi scazute progresiv , ajungand in acest moment la 1 fiola la 2 zile.
Am incercat tot posibilul sa-mi ajut tatal si sunt in situatia disperata in care nimeni nu stie clar de la ce este aceasta satre de slabiciune.
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp