cancer pulmonar

Secțiunea: Cancer pulmonar (bronhopulmonar, plamani)
2 comentarii 1
1 alina arapu
1 alina arapu [0c]
21-07-2011, 15:07

Membru din 21-07-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 0

buna celui ce îmi va răspunde, socrul meu are cancer pulmonar pavimentos stadia 3, i-au propus operaţie, am acceptat, însă operaţia de facto nu a avut loc, deoarece medicul cînd la tăita a văzut că este afectată şi oarta, la cusut înapoi.
Cura de tratament în continuare i-a indicat-o radioterapie cu chimioterapie. Care este durata lui de viaţă şi în cazul dat ce se mai poate de făcut
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
21-07-2011, 15:07

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

din pacate sansele lui de vindecare sunt practic nule, dpdv medical. rata medie de supravietuire la 5 ani este estimata intre 5 si 30 %, cu tratament, care include combinatii de iradiere si chimioterapie. speranta lui medie de supravietuire este foarte greu de estimat, fiind oricum de ordinul lunilor/anilor. cam asta e exprimarea pe care o va folosi orice medic care se exprima echilibrat.
scopul tratamentului cu chimio sau radioterapie este PALIATIV, concomitent cu tratamentul pentru dureri sau suportiv, cu speranta de a prelungi durata de viata si perioada pana la aparitia sau evolutia simptomelor.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp