Cancer ovarian

Secțiunea: Cancerul de ovar (ovarian)
5 comentarii 1
1 lorry
1 lorry [2c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Durerile de articulatii sunt simptome ale metastazelor oasoase? Care mai sunt simptomele acestei boli?
2 dana silvia
2 dana silvia [9c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Ce fel de tumora este? Dati-mi mai multe detalii,eventual cititi buletinul histopatologic.
3 lorry
3 lorry [2c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Este vorba de carcinom ovarian. Pe buletinul histopatologic, daca am retinut bine, scria PT1 PNX . Nu mai am acel buletin, l-am lasat d-nei doctor de familie. Tumora a fost de 14 cm. Am facut 6 sedinte de chimioterapie, apoi un examen computer tomograf, in urma caruia au fost identificati mai multi noduli in zona peritoneala. Am urmat o alta serie de chimioterapie, iar la final am efectuat un al tomograf si nodulii disparusera. Am fost operata in decembrie 2003, iar sedintele de chimioterapie le-am facut pe parcursul anului 2004. De atunci, anual fac cate un computer tomograf, iar rezultatele au fost de fiecare data bune, adica nu a mai aparut nimic in zona abdominala. Durerile de articulatii au aparut in urma cu un an. Nu stiu daca acestea sunt semne ale aparitiei osteoporozei, metastaze osoase sau altceva. De aproximativ 2 saptamani am dureri si in zona abdominala. Mi-e foarte teama. Ce ma sfatuiti sa fac?
4 dana silvia
4 dana silvia [9c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Puteti face o radiografie sa verificati articulatiile cu probleme si o ecografie abdominala.Dupa ce le faceti mai vorbim.
5 lorry
5 lorry [2c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Va multumesc frumos pentru sfat. Voi reveni imediat ce imi voi face analizele. Multa sanatate va doresc.
Răspunde la topic
5 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp