Cancer oral?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
1 comentarii 1
1 Amaliaa
1 Amaliaa [0c]
29-07-2022, 16:04

Membru din 29-07-2022

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua. Numele meu este Amalia si am 26 ani si sunt fumatoare.
In urma cu 6 saptamani mi-a aparut pe cerul gurii in partea stânga o umflatura nedureroasa. La inceput aceasta avea forma de dom si era destul de mare dar acum ea a scăzut mult si este de forma lunguiata. Nici nu creste nici nu dispare. Umflatura nu se vede cu ochiul liber, pare mai degraba ceva in interiorul tesutului. Daca o palpez cu degetul se simte ca si cum ar fi impietrita.
Am consultat pana acum doi medici stomatologi si amandoi mi-au spus ca nu vad nimic in neregula, ca tesutul arata bine si nu este afectat, si sa astept sa imi treaca. Am tot asteptat dar ea e tot acolo si stiu ca nu este ok. Medicul de familie la fel a spus ca nu am de ce sa imi fac griji, ca exagerez.
Problema este ca de aproximativ doua luni am probleme cu gatul in sensul ca mi se tot infecteaza amigdalele cu puroi, mai mult amigdala dreapta. Am urmat pana acum doua cure de antibiotic deoarece problema se rezolva 1-2 saptamani dar apoi iar ma trezeam cu durere pe amigdala dreapta si durere la inghitire. De vreo 3 zile a inceput iar durerea de gat si pe langa asta mia aparut o pata mica alba in gat tot pe partea stanga. Astazi am fost la medicul de familie si mi-a dat pentru a treia oara o cura de antibiotic. Ea spune ca acea pata alba este o afta insa nu ma doare deloc. Mi se pare ciudat ca problema asta de gat nu dispare, nu am luat niciodata atata antibiotic cat iau acum. La insistentele mele am primit o trimitere la ORL dar am de asteptat mult timp pana la programare. Credeti ca unflatura din cerul gurii, durerea de gat care nu trece si asa zisa afta ar putea indica probleme grave? Ar trebui sa ajung cat mai repede la ORL sau sa astept data programarii?
BIU
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp