Cancer laringe

Secțiunea: Grup de suport general pentru pacientul cu cancer
2 comentarii 1
1 Mihaela97
1 Mihaela97 [0c]
12-05-2021, 15:00

Membru din 12-05-2021

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua, numele meu este Mihaela si am si eu cateva nelamuriri, cu care dr nu m a ajutat prea mult.Mama mea, in varsta de 55 ani, a fost diagnosticata cu o tumoare laringeala(sper ca am scris bine). Am facut CT, din care reiese ca are o formatiune tumorala necrozata localizata in partea dreapta si un bloc adenopatic necrozat. Urma sa se interneze in spitalul din Alexandria pt recoltare de biopisie, dar intr un final, a fost îndrumata spre Panduri pt ca nu aveau anestezie decat pt UPU
Mihaa
2 Paul-Oncohelp
2 Paul-Oncohelp [69c]
30-09-2021, 12:54

Membru din 30-09-2021

Subiecte: 0

Comentarii: 69

Buna ziua, pentru un cancer laringian cu BLOC adenopatic fixat, tratamentul de prima intentie ar fi radiochimioterapie concomitenta, din cauza faptului ca de multe ori nu este posibil chirurgical sa fie scos tot blocul adenopatic. Este necesara biopsia formatiunii laringiene pentru a avea certitudinea diagnosticului.

Multa sanatate!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp