Cancer la vezica urinara

Secțiunea: Cancerul de vezica urinara (carcinom vezical)
2 comentarii 1
1 menaapostu
1 menaapostu [0c]
15-05-2014, 15:03

Membru din 15-05-2014

Subiecte: 2

Comentarii: 0

Carcinom urotelial papilar, grad jos de malignitate G2, pTx, Cod 8130/21

Va rog frumos sa ma ajutati cu diagnosticul de mai sus nu inteleg cat de grav este si cel mai greu este ca nu stiu cum va reactiona tatal meu Vineri (11.02.2011) cand vine la control si va afla rezultatul.Tatal meu (74 ani) dupa operatie la vezica urinara efectuata la Tg.Mures pe buletinul hispatologic are diagnosticul de mai sus si va descriu in continuare ce scrie pe buletin: Descriere macroscopica : Aproximativ 35 fragmente examinate recoltate prin TUR-V.
Descriere microscopica : Fragmentele examinate prezinta o proliferare tumorala sub forma de papile mai groase si scurte, ramificate, unele lipite spate la spate, cu ax central conjunctivo-vascular, acoperite de uroteliu ingrosat, cu atipii citonucleare moderate, mitoze atipice rare.Polaritatea si diferentierea spre suprafata a celulelor este moderat alterata.Deoarece straturile subiacente uroteliului sunt absente, gradul de invazie nu se poate evalua (pTx).
Va multumesc si poate ma ajutati cu un raspuns pe intelesul meu(tratament si reusita)
2 andita
2 andita [16c]
15-05-2014, 15:03

Membru din 15-05-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 16

Si sotul meu a fost operat de 4, 6 ani cu acelasi diagnostic ca tatal dvs. Se simte bine, nu a primit niciun fel de tratament dupa, iar in fiecare an face cistoscopie si rezultatul este, , fara aderente tumorale".Tatal dvs. cum se simte? Sotul meu a descoperit tumora la efectuarea unei ecografii, era de 2, 5 cm.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp