cancer la san

Secțiunea: Cancerul de san (mamar)
2 comentarii 1
1 eluta73
1 eluta73 [0c]
13-11-2011, 16:41

Membru din 13-11-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Pe 9 martie am fost diagnosticata cu carcinom invaziv la san, grad 3 B.Am facut 6 sedinte de chimio, apoi 30 de sedinte de cobaltoterapie si inainte de operatie CT..., apoi scintigrafie unde mi-au iesit 4, , puncte`.Operatia a fost amanata.Am facut 2 sedinte de chimio si acum urmez tratament cu tamoxifen, zoladex si bonefos.As dori sa stiu daca pana in februarie(atunci voi face iar scintigrafie) e posibil sa ma operez.Precizez ca nu mi-a explicat nimeni de ce operatia nu poate fi facuta.S-ar fi raspandit, ori nu as fi rezistat la anestezie?
2 Casa drhouse
2 Casa drhouse [119c]
13-11-2011, 16:41

Membru din 24-10-2008

Subiecte: 0

Comentarii: 119

Deocamdata ramai cu tratamentul. Nu s-a raspandit, din contra, poate ca s-a mai redus putin din tumora, dar stadiul IIIB este un stadiu mai delicat, in sensul ca, pe langa tumora la san sunt prinsi si ganglioni din jurul tumorii , exista si o componenta inflamatorie si conditiile de acolo de la san inca nu permit o interventie chirurgicala.Ai rabdare si fa cum a spus medicul...Nu fa efort fizic cu mana de partea sanului si cauta sa mananci cat mai putina carne si produse de origine animala.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp