cancer la pancreas cu metastaza la ficat

Secțiunea: Cancerul de pancreas
2 comentarii 1
1 lyudmyla
1 lyudmyla [0c]
19-10-2009, 14:34

Membru din 19-10-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Va rugam sa ne raspundeti la intrebarile noastre! Tatal nostru este diagnosticat cu cancer la pancreas si cu mielom multiplu. Mielom multiplu a fost descoperit acum 2 ani si jumatate, nu a evoluat de atunci, din acest punct de vedere starea lui este mai mult decit satisfacatoare, avind in vedere si faptul ca nu a mai necesitat tratament de circa un an si jumatate. Foarte recent s-a descoperit cancerul pancreatic, aceasta boala afectindu-i semnificativ starea fizica si psihica.
Conform spuselor medicilor nu este in stare operabila, organismul este prea salbit si pt chimioterapie, sansele de viata prognozata fiind de cel mult 4 luni. In fisa diagnosticului scrie asa: Neoplasm pancreatic corporeo-caudal cu det. sec. hepatice, ganglionare si invazia AS(T4N1M1). Esofagita de reflux cl. A Los Angeles. Stomac operat (pt. ulcer duodenal penetrant). Gastrita de bont HP+. Mielom multiplu IgG lambda std. IIIA. Cardiomiopatie hipertrofica nonobstructiva. Arteriopatie cronica obliteranta a mb. inf. Angioplastie cu stent A. iliaca comuna dreapta si A. iliaca externa bilateral in antecedente. Dislipidemie.
As dori pareri in privinta starii si a posibilelor tratamente clasice sau inovative care exista in acest domeniu si unde ne-am putea adresa, stiind in acelasi timp ca sansele sint foarte mici.
2 miorita75
2 miorita75 [5c]
19-10-2009, 14:34

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 2

Comentarii: 5

buna.nu vreau sa te intristez dar tatal meu a avut aceiasi boala dar din pacate a murit dupa ce la vazut un medic ia mai dat termen 3saptamini dar a trait 1 luna si jumatate sa nu faceti o greseala sa va duceti la fulga stelian noi am fost si a zis ca il face de 40de ani ,un mincinos a mincat o punga de bani.nu stiu ce sa iti spun ,stiu ca si noi am fost in aceeiasi situatie ca si tine sa speram si sa credem in d-zeu.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp