operat cancer la limba, tumora s-a intins + dureri mari

Secțiunea: Cancerul orofaringian
24 comentarii 1 2
21 Loritta
21 Loritta [9c]
12-11-2009, 11:01

Membru din 21-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Primul lucru pe care un bolnav de cancer trebuie sa-l faca este sa-si optimizeze nivelul de glutation intracelular.
Primul lucru pe care un om sanatos trebuie sa-l faca este sa PREVINA si sa-si mentina sanatatea si sistemul imunitar puternic prin cresterea nivelului de glutation intracelular.

Asa cum i-am raspuns si Loriandrei, exista un produs care NU TREBUIE SA LIPSEASCA din tratamentul si dieta unui bolnav de cancer.
Acest produs se numeste Immunocal si este produs de compania Immunotec Research din Montreal Canada. -----------
Immunocal a obtinut International ANTI-CANCER Medical Patents si este de asemeni demonstrat clinic ca si tratament impotriva virusului HIV.

Acesta este practic singurul produs eficient in optimizarea nivelului de glutation. Immunocal este o sursa naturala de cisteina, un precursor al glutationului.

Glutationul, denumit si "proteina vietii", este o tri-peptida care contine aminoacizii cisteina, glicina si acid glutamic. Dintre acesti 3 componenti ai glutationului, cisteina este cel mai greu de introdus in organism, intrucat ea provine din consumul anumitor alimente neprocesate cum ar fi laptele neprocesat, oua crude, carne curda, lucru impractic in societatea moderna.

Glutationul are functie de coenzima in numeroase reactii de oxidoreducere. Acesta foloseste ca antioxidant, reactionand cu agentii oxidanti potential periculosi, oxidandu-i. Acest lucru este important in functionarea normala a proteinelor, hemoglobinei, lipidelor membranare. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu longevitatea.

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

Efectele benefice ale glutationului sunt:
- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor în exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase
- reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice
- protejeaza împotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si îi transforma din substante liposolubile în componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
- stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
- antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti ai organismului; este numit "antioxidantul miraculos"; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major în patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive;
- protejeaza împotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
- protejeaza împotriva leziunilor din sindromul de ischemie - reperfuzie
- imunomodulator- puternic antiviral în infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare împotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
- adjuvant în tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
- benefic în tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
- reduce formarea placilor ateromatoase în hipercolesterolemie
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei în diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
- protejeaza împotriva hipoacuziei produsa de traume sonore
- adjuvant în stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta în greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
- creste performantele atletice
- dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
- reduce dependenta de droguri si de alcool

Incepand sa-i administrati Immunocal in mod regulat, veti creste rezistenta organismului prin stimularea imunitatii, veti creste in mod natural nivelul de glutation in organismul lui, acesta putand sa lupte natural cu boala. Immunocal poate fi administrat inclusiv in perioadele de chemoterapie, intrucat optimizarea nivelului de glutation in aceste perioade este extrem de importanta pentru mentinerea organismului puternic. Immunocal minimalizeaza efectele toxice ale tratamentului citostatic, lucrand impreuna cu acesta la distrugerea cancerului.

Immunocal detine recunoastere medicala in Canada, SUA, Australia si alte 70 de tari care au recunoscut valoarea acestui produs. El este listat in Physicians"™ Desk Reference ("PDR" U.S.A.) si in Compendium of Pharmaceutical Specialties ("CPS" Canada). In SUA, Immunocal este subventionat de companiile nationale de asigurari MEDICARE si MEDICAID.

-----------------*

Cercetarile clinice au demonstrat niveluri extrem de scazute de glutation in organismul pacientilor cu cancer si infectie cu virusul HIV.
-----------*

Sanatate multa!

(*modificat de administrator)
22 danture
22 danture [2c]
23-02-2010, 09:10

Membru din 15-12-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 2

asi dori sa stiu de unde pot cumpara produlul IMUNOCAL.
23 danture
23 danture [2c]
23-02-2010, 09:29

Membru din 15-12-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 2

raspuns pt.Atu-Tirgoviste,daca va mai poate fi de ajutor pentru problema dumneavoastra,va recomand ceaiul de dragaica pt.durerile de limba;fac precizarea ca sotul meu a fost depistat cu cancer la baza limbii neoperabil in stadiul 3,in 2003,a urmat o perioada tratamente citostatice si cobaltoterapie la Fundeni,unde ni s-a spus la timpul respectiv(august 2003),ca cu toate ca la Craiova ni s-a dat 4 luni de trait daca respectam un stil de viata sanatos bazat pe cruditati,peste oceanic si MULTA CREDINTA vom trece peste aceste aspecte ale bolii;sotul meu in prezent are 5 ani de cind nu a mai facut nici un tratament oncologic dar nu-i lipsesc tratamentele paleative(diete alimentare,sucuri de frcte si legume facute in casa,ceaiuri mai ales de dragaicanapraznic cit si aloe vera consumata proaspata)Va doresc multa sanatate ptruda dumneavostra cit si multa credinta ca va invinge aceasta boalaDUMNEZEU SA VA AJUTE
24 ncristina
24 ncristina [1c]
04-05-2010, 05:15

Membru din 04-05-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 1

buna. am si eu o intrebare. de cativa ani am ca si un nod aproape de varful limbii. nu ma deranjeaza, il simt doar daca imi trec limba printre dinti. e in grosimea limbii. poate sa fie ceva grav?
Răspunde la topic
24 comentarii 1 2
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp