cancer gastric cu metastaze in faza 4

Secțiunea: Cancerul de stomac (gastric)
2 comentarii 1
1 r3loo
1 r3loo [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Ma numesc Taschina Valentin si am fost diagnosticat cu cancer gastric cu metastaze in faza 4! Doctorii m-au operat la Constanta,dar m-au inchis la loc imediat, pentru ca zic ei, nu au putut face nimic! Pentru tratament cu metastaze,mi-au spus ca organismul nu rezista! Acum nu mai pot nici macar bea apa, pentru ca dau afara tot prin voma! Daca exista macar o sansa, va rog ajutati-ma!Exista vreun doctor care a rezolvat astfel de cazuri? Sunt dispus sa fac orice,banii nu sunt o problema! Daca ma puteti ajuta, contactati-ma...
2 r3loo
2 r3loo [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Va multumim pentru tot ajutorul, dar din pacate D-zeu l-a luat de langa noi, dupa 3 saptamani de la diagnostic, desi doctorii i-au dat 3 luni. D-zeu sa-l ierte!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp