Cancer de rect. Sfaturi medicale pt cazul meu.

Secțiunea: Cancerul de rect (rectal)
2 comentarii 1
1 Audrey
1 Audrey [0c]
31-03-2010, 20:26

Membru din 20-01-2010

Subiecte: 2

Comentarii: 0

Tatal meu a fost diagnosticat la inceputul lunii decembrie cu Tumora de rect mijlociu (8-9 cm de orificiul anal). Se pare ca tumora nu este intr-un stadiu incipient. El avea simptomele caracteristice de 7-8 luni dar doctorii au spus ca este devina prostata:( (gasind o prostata putin marita in volum - pt care ia tratament cu Omnic). Cind a inceput s singereze am venit din nou la doctor si atunci dupa rectoscopie dg. a fost: Formatiune vegetanta si infiltranta situata pe peretele anterior si drept al rectului mijlociu. S-a luat si biopsie dar din nefericire rezultatul a fost neconcludent. Oricum diagnosticul e cert. Ex. CT arata: ingrosare neregulata a peretelui rectal(cca. 3 cm) cu impastarea grasimii adiacente si foarte mici adenopatii regionale. fara adenopatii patologice retroperitoneale, fara ascita. Segmente bazale pulmonare, ficat, pancreas, splina, rinichi fara modificari.
Am luat legatura cu medicul oncolog si ne-a indicat radioterapie (mai are 3 sedinte), pe care a suportat-o destul de bine avind doar oboseala si ceva dureri abdominale.
Dupa 6 saptamini va avea loc operatia, dar pina atunci vreau sa incerc sa cresc putin imunitatea organismului, mai aile dupa radioterapie si tinind cont ca el a slabit 8kg(asta a foat inainte de punerea dignosticului) si e putin palid.
Am ales sa il administrez Tinctura de propolis si laptisor de matca (preparate de un farmacist). Intrebarea mea este:poate alcoolul din tinctura sa stimuleze cresterea tumorii??(cantitatea de alcool este mica) este interzisa administrarea ei??
Ce altceva mai pot face pt a pregati cit mai bine organismul pt operatie?? Ce alimente sunt indicate in acesta etapa??
Ce parere aveti despre acest caz?? Are sanse??
A.....ar mai fi ceva .....el are aceleasi simptome ca si inainte de radioterapie doar ca nu mai singereaza, cantitatea de scaun este mai mare, dar are tenesme care il deranjeaza si il obosesc .
Multumesc
2 delllia
2 delllia [5c]
31-03-2010, 20:26

Membru din 29-04-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 5

Imunostim este exceptional,.
Alcoolul din tinctura este insignifiant pana ajunge in rect il dizolva enzimele.

04-06-2005Printeaza articolul "La dl Fănică-Voinea Ene, m-am vindecat de cancer rectal"Printeaza Recomanda articolul "La dl Fănică-Voinea Ene, m-am vindecat de cancer rectal" Trimite pe email
Trimite prin Yahoo Messenger articolul "La dl Fănică-Voinea Ene, m-am vindecat de cancer rectal"Trimite pe YM Redimensioneaza

Ascultaţi acum live


Stiri de Ultima ora
•Viorel Moldovan: Mergem in Ghencea ca sa pierdem!
•Un copil de sase ani a intrat in coma alcoolica
•Copos: Cred ca vom semna contractul cu Ioan Andone
•Copos: Manea cred ca va fi numit vicepresedinte al FC Rapid
•Rodella: Mutu nu era fericit, pentru ca nimeni nu-si poate imagina sa stea un an pentru o pastila
•Broastele, capabile sa prezica seismele
•Cele mai influente vedete din Marea Britanie - GALERIE FOTO
Toate stirile...
Cazuri rezolvate - mărturii despre vindecări miraculoase
"La dl Fănică-Voinea Ene, m-am vindecat de cancer rectal"
Cititi tot articolul cautandu-l cu google dupa titlul lui.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp