Cancer colon operat cu metastaze la ficat

Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
2 comentarii 1
1 Emaa
1 Emaa [0c]
17-02-2021, 23:34

Membru din 17-02-2021

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Bună seara!
Cumnatul meu 35 ani acum o luna acuza durere abdominala a mers la spital unde s a decis operarea lui de apendicita doar ca doctorul a descoperit un neoplasm al colonului std IV ,pT4 N1 M1hep pe care l a operat.
În următoarele analize ale ct au apărut doua metastaze la ficat .
Nu știu sa atașez poza ct ului dar zice asa
-parenchin hepatic neomogen prin prezenta de noduli(2)la nivelul domului hepatic hipodensi nativ , idofilie redusapredominant vasculara cu aspect de determinari secundare hepatic cu punct de plecare digestiv (tumora operata)
Dimensiuni actuale în plan axial 6,9/5,2cm respectiv 1,5/1,4 cm fără dilatații de CBIH/EH , Vp permeabila de 14 mm în hil, conflent spleno-portal permeabil.colecist fără calculi , fără îngroșari parietale.
Va rog dacă ma puteți ajuta în a înțelege gravitatea și prognosticul ...totul se intampla atat de repede și speculațiile ne înnebunesc de tot.
Faptul ca cel de la colon a fost std -IV ne duce către gânduri rele.
2 adrianmg
2 adrianmg [1c]
03-04-2021, 22:58

Membru din 25-03-2021

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Buna. Cum mai este starea pacientului? Trec si eu prin momente de genu...
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp