buletin de examen morfologic

Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
1 comentarii 1
1 laurentiu mihai

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

ex.macro:piesa de histerotocmie cu L=6cm,col cu hiperemie periorificiala.
Corp cu grosime perete 1cm;in cavitate mucoasa cu aspect mamelonat.Anexadr-chistica.Anexa stg.cu diametrul de 4/3cm;la sectionare continut cremos de culoare galben-verzuie. ex.micro:exoendecol dr.-proces inflamator cronic ulcerativ; stg.-idem istm-idem corp-fibroleiomiomatoza difuza,endometrita ulcerativa. corp-idem Anexa dr.infiltratie carcinomatoasa ; Anexa stg.idem+zone de necroza.
Anexa stg.infiltratiie carcinomatoasa cu arii intinse de necroza. Ganglioni iliaci si obturatori stg-4ggl cu acelasi tip deleziuni; Ganglioni iliaci si obturatori dr-3ggl cu scleroza difuza si degenerescenta grasa.

CONCLUZII:Proces inflamator cronic ulcerativ cervico-uterin+infiltratie carcinomatoasa ovariana bilaterala.
M codifica conform biopsiei.
Total ganglioni-examinati=7;invadati=0 ypTNM-ypT3a; ypNo;ypMx FIGO III A RUGAMINTE: Ce inseamna aceste inscrisuri pentru un PROFAN inMEDICINA?
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp