boala mamei mele se numeste hemangiopericitom

Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
2 comentarii 1
1 raluca1985
1 raluca1985 [3c]
10-02-2010, 14:38

Membru din 28-09-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 3

are 51 de ani si am descoperit boala acum 2 luni.a fost operata la bucuresti la marius nasta.s-a efectuat lobectomie de lob inferior stang.rezultatul anatomopatologic ne-a dat acest diagnostic.are o evolutie foarte rapida cu metastaze in tot corpul.durata minima de viata 6 luni.va rog din tot sufletul daca stiti vreun tratament sau vreo clinica de specialitate in alta tara care poate prelungi viata mamei mele astept un raspuns...
doctorul ne-a explicat ca ,chimioterapia ii va face mult rau si e mai bine sa renuntam..astept raspuns.multumesc din suflet.raluca.
2 mamali
2 mamali [1c]
10-02-2010, 14:38

Membru din 10-02-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Salut Raluca..imi pare rau sa citesc despre mama ta asemenea lucru..insa cred ca te pot indruma putin, tinand cont ca acum 1 an si jumatate am fost diagnosticata si eu cu acelasi tip de tumoare. A mea a fost la piciorul drept. Mie mi s-a recomandat de urgenta tratamentul cu citostatice...pe care l-am si facut. Mi s-a spus ca are procent mare de vindecare, si se pare, pana in prezent, ca au avut dreptate...In aprilie fac un an de cand am terminat cele 18 sedinte de chimio si sunt bine, cel putin in privinta tumorii, ca in rest e de discutat...pentru ca oricat de sanatos esti acele substante clar afecteaza si alte celule. In continuare sunt monitorizata in sensul ca o data la 3 luni fac reevaluarea..o serie de analize(sange, eco, etc) care sa ateste starea de sanatate. Un sfat..alege o sectie de ONCOLOGIE buna, fie la Bucuresti, fie la Cluj.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp