am simtit palpand atat in axila dreapta, cat si in cea stanga 2 noduli

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii 1
1 adelaide92
1 adelaide92 [0c]
05-04-2010, 10:53

Membru din 05-04-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 0

In urma cu 2 saptamani, am simtit palpand atat in axila dreapta, cat si in cea stanga 2 noduli, fiindca simteam o jena in acea zona, iar acum nu mai simt durere, umflaturile sunt mobile, cam de 2.5 cm amandoua, in acea zona nu simt caldura, ci este normal. In plus, am simtit in zona toracelui, la mijloc (unde se ramifica coastele, jos) o umflatura tare, imobila, nedureroasa, iar in fata urechilor si in partea dreapta si in cea stanga 2 umflaturi dureroase, mobile, rotunde, mici. Va rog explicati-mi ce ar trebui sa fac, unde trebuie sa ma duc, daca e ceva grav (despre ce boli ar putea fi vorba).Multumesc.
2 Casa drhouse
2 Casa drhouse [119c]
05-04-2010, 10:53

Membru din 24-10-2008

Subiecte: 0

Comentarii: 119

Cand se va relua activitatea legal la cabinetele de MF prezinta-te la medicul tau ....in primul rand ar fi necesare o radiografie toracica si un set de analize de laborator . Sunt foarte multe afectiuni insotite de adenopatie care ar putea fi insirate , dar nu are nici un rost sa incepi a le studia pe toate din moment ce nu ai facut nici macar o vizita la medic si nu ai nici o investigatie.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp