Aparat de depistare cancer mai devreme

Secțiunea: Protectie impotriva cancerului
3 comentarii 1
1 glogojeanu2006

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Acum doua-trei luni s-a anuntat la TV ca a fost adus in tara un aparat de ultima generatie, care depisteaza tumorile mai devreme cu 6 luni decat celelalte aparate clasice (tomografe, RMN, etc). S-a anuntat atunci unde a fost instalat acest aparat si costul analizelor - destul de ridicat, deoarece se face prin utilizarea unei substante sau celule radioactive, care se consuma toata in cadrul unei analize si se aduce din strainatate.
Doresc sa stiu unde este acest aparat, la ce unitate medicala, ce fel de cancere depisteaza cu succes, costul unei analize si daca are posibilitati de depistare a bolii Alzheimer in stadiu incipient.
2 alessia5158
2 alessia5158 [9c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 9

pentru depistarea tumorilor ;Centrul de Diagnostic Pozitron-Diagnosztika PET/CT Oradea, b-dul Gen. Magheru nr 1, tel:0259409090 Mail: info@petct.ro Web: www.petct.ro Mai este si tomografia cu emisie de foton-SPECT dar nu stiu adrese. In boala alzhaimer, din stiinta mea , cele doua tehnologii :PET/CT si SPECT nu sunt utile in diagnosticul incipient (adica sa o depisteze in faza de debut). Nici macar la o autopsie, prin studiul sectiunilor din creier, nu se poate spune ca persoana a avut un inceput de Alzhaimer!! Totul, pentru ca este dificil de diagnosticat ac. boala in stadiul incipient.
3 gina florentina

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa obtin o programare la dl prof. dr. Carol Stanciu pentru efectuarea unui control complet gastroenterologic incepand cu data de 01 octombrie 2008. Va multumesc.
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp