am crize dar nu stie nimeni din ce cauza

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
5 comentarii 1
1 Boia Claudia
1 Boia Claudia [0c]
04-09-2012, 21:29

Membru din 04-09-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 0

De vreun an de zile am momente in care din nimic mi se face rau adica: am frisoane ..ma doare ingrozitor de tare capul, ma dor toate, nu stiu ce sa spun ca nu ma doare ...dar am frisoane ingrozitoare ...ma tine aproximativ o jumatate de ora apoi ma calmez si cateodata am si doua crize din acestea p noapte sau si zi uneori ...dar apoi nu mai am nimic ...ma simt bine ...dupa o perioada ..din nou imi revin aceste ca sa le zic asa...am fost la doctor d multe ori insa mi-au spus k st obosita si atat...dar eu nu cred ca este doar atat ..va rog din suflet spune-ti-mi ce ar putea fi si ce sa fac ..:( va multumesc ...
2 musaraf
2 musaraf [9c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Daca pe primul plan sint tremuraturile (frisoanele), se pot face analize si masura Calciu si Magneziu. Mai poate fi spasmofilie. Daca cele mai grave sint durerile de cap, poate sa fie cefalee cluster (este ceva asemanator cu migrena). Ar trebui un consult neurologic.

Numai bine.
3 obbika
3 obbika [2c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Dar dak am frisoane de aprox o sapt,cam de cand am inceput sa iau tratament pt helicobacter pylori,de la ce poate fi?Analizele mi le-am facut si au iesit bune,doar fierul e putin sub masura.(adik volumul eritrocitar mediu e putin mai mic decat ar trebui)
4 musaraf
4 musaraf [9c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Multa lume se pare ca are intoleranta la unul sau altul din antibioticele pentru Helicobacter (Claritromicina, Amoxicilina, Bismut, Metronidazol, Tetraciclina etc.). Numai dv. stiti cum va simtiti si cat de grava este reactia. Daca este cazul, mergeti la dr. sa va schimbe schema de tratament, exista multe scheme alternative pentru Helicobacter.

Numai bine.
5 obbika
5 obbika [2c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Multumesc frumos pentru raspuns. Toate cele bune!
Răspunde la topic
5 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp