operatie in zona gatului.. nu stim ce sa facem sa o operam sau nu?

Secțiunea: Operatii chirurgicale in cancer
3 comentarii 1
1 visandan
1 visandan [1c]
22-01-2012, 12:06

Membru din 22-01-2012

Subiecte: 2

Comentarii: 1

Rog ajutor de urgenta de la cineva care se pricepe sau a mai trecut prin aceasta situatie. Mama mea in varsta de 53 de ani in 1995 a facut o glanda in zona gatului in partea dreapta, sa operat sa spitalul Parhon din Bucuresti la domnul docot Stefanescu, ia scos aceasta glanda dupa care a urmat un tratament foarte scurt deoarece nu sa mai gasit intr-un timp acele pastilute mici iar ea nu sa interesat sa le procure si din aceasta cauza a refuzat sa mai insiste. Aceasta cauza a dus la agravarea situatiei si am dus-o de urgenta la spital. Acelasi spital Parhon din Bucuresti la acelasi domn doctor Stefanescu, agravandu-se aceasta situatie din cauza tratamentului care nu la respectat a dat in metastaza aceasta necesita o operatie in zona gatului dar domnul Dr. nu ne poate garanta nimic acesta spunandu-ne sa luam o hotarare.Cerem acest ajutor deoarece nu am mai trecut si nu stim ce sa facem sa o operam sau nu. Va rog dati-mi acest raspuns cat de repede cu putinta. Va multumesc.
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
21-01-2012, 23:46

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

din pacate, visandan, nu putem sa te ajutam cu absolut nimic. nu ai niste informatii oficiale din niste acte medicolegale (buletine de diverse analize/investigatii, bilete de externare) si practic nu reiese nimic medical din istoria pe care o relatezi tu.

despre "cineva care se pricepe"... la ce anume sa se priceapa ? despre "raspuns"... care e intrebarea ?

trebuie sa afli mai multe si sa-ti clarifici problema, sa ne spui care a fost diagnosticul macar, si sa formulezi O INTREBARE, cel putin.
3 visandan
3 visandan [1c]
22-01-2012, 12:06

Membru din 22-01-2012

Subiecte: 2

Comentarii: 1

Va multumesc pentru atentia dumneavoastra la acest caz..Deocamdata mama nu este externata si de acea nu am o fisa momentan dar in momentul in care o voi externa in cel mai scurt timp posibil voi afisa intreg diagnosticul cu gradul de metastaza pe care il are. Va multumesc foarte mult pentru atentia cuvenita si vom tine legatura daca ma puteti ajuta cu ceva. Stiu ca nu am fost foarte clar deoarece nici eu nu detin deocamdata aceste informatii complete.
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp