adenoza macrochistica, glanda mamara tip 3, bi rads 2

Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
2 comentarii 1
1 chiricaa
1 chiricaa [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Tesut glandular bine delimitat, numeroase imagini in hiposemnal t1, hipersemnal t 2, negadofite, diseminate in masa glandulara, bilateral.diametrul maxim este de 3,2 /2,2 - situata profund la nivelul sanului drept- si de 2,65/1,4 cm - la sanul stang -.fara formatiuni nodulare gadofile in masa glandulara, bilateral. continut vascos ?Concluzii: adenoza macrochistica , glanda mamara tip 3 , bi rads 2. Acestea le-am aflat in urma unui RMN , in Constanta.Ce trebuie sa fac in continuare? Avand in vedere ca am o situatie foarte foarte nefericita - in viata - iar bani nu am deloc.....din salariul minim nu pot plati nici datoriile casei, nu mai zic de mancare si alte chestii strict necesare.....La 29 ani nici nu vreau sa ma gandesc ca multele mele chisturi, mari si mici , se pot transforma in CANCER....Ce sa fac?
2 alessia5158
2 alessia5158 [9c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Medicii nu sunt toti din categoria celor care stau cu mana intinsa la ciubuc ! Multi f. multi isi fac meseria fara a astepta recompense! du-te cu incredere la medic probabil (mai degraba sigur) trebuie sa urmezi tratament hormonal si trebuie sa-ti monitorizeze acele chisturi prin mamografii repetate la anumite intervale de timp. Daca pui inaintea sanatatii tale problemele financiare, nu vei avea decat de pierdut si te va costa mai mult, mult mai mult !!!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp