a fost... e cancer daca mi-au fost scosi ambii lobi?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
1 comentarii 1
1 iuly78
1 iuly78 [4c]
01-03-2009, 17:04

Membru din 01-03-2009

Subiecte: 3

Comentarii: 4

pe 5.02 2009 am suferit o op de tiroidă in urma careia mi-au fost scosi ambii lobi. nimic neobisnuit să spun dar la 2 săptămani rezultatele biopsiei m-au ingrijorat foarte tare m-ai ales la lobul drept. o să dau cateva detalii in speranta ca cineva ma va lamuri de ceea ce inseamna si imi va da un sfat.
PIESA..lobul drept MACROSCOPIE..lob de6,5/4/3cm ,pe o sectiune o formatiune tumorală, incapsulata, cu diametrul maxim de 3,5 cm, aspect brun galbui, situata subcapsular MICROSCOPIE tesut glandular tiroidian care contine un nodul inconjurat complet de catre o capsula conjunctiva subtire, alc din microfoliculi si trabecule formate din tirocite cu modificari oxifile-oncocite.
CONCLUZIA scria ...corespunde unui adenom oncocitar al lb drept. va rog sa-mi spuneti a fost... e cancer daca mi-au fost scosi ambii lobi au fost scoase acele celule păcătoase se poate sa mai fi ramas? ce pot sa fac? mentionez ca medicul nu mi-a spus nimic iar rezidenta care mi-a dat rez a spus ca totul e ok. stiu ca sunt cazuri mai grave dar va rog nu ma ignorati.
vă multumesc.
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp