adenocarcinom rect inderior mediu-slab diferentiat

Secțiunea: Cancerul de rect (rectal)
2 comentarii 1
1 Emilia Vasile
1 Emilia Vasile [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua, d-na doctor!
Mama mea a fost diagnosticata acum 3 saptamani cu cancer de rect inferior, mai exact adenocarcinom mediu/slab diferentiat.Tumora este de 7/4 cm, situata la 4 cm de orificiul anal. Am facut colonoscopie si tomografie si se pare ca nu sunt afectate si alte organe. Am inceput de o saptamana radioterapia, 28 de sedinte si concomitent tratament cu Xeloda, 4 pastile pe zi. M-am speriat foarte tare cand am vazut ca incepe si tratament cu citostatice concomitent. Ce poate insemna aceasta combinatie si cam care ar fi prognosticul in astfel de diagnostic?


Multumes frumos!
Multa sanatate!
2 anitza20
2 anitza20 [1c]
07-02-2009, 18:50

Membru din 07-02-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 1

buna ziua d-na doctor....as vrea shi eu sa stiu ce pot face mai intai pt a ma ingrasa am 20 ani ..1,75..49kg...mie se pare cas slaba shi orice as manca degeaba nu se pune nimic pe mien ma puteti ajuta?:(..shi mai am o problema ma enervez f repede shi cand st nervoasa nu suport sa vb cu nimeni nu vreau sa fie nimeni in prejma mea..imi vine sa tip sa trantesc etc..nu ma pot controla...ma cert cu toti din jurul meu..shi multe altele..imi puteti spune ce sa fac?poate imi trimiteti un e-mail cu respunsul va rog....multumesc
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp